Press "Enter" to skip to content

Informatii utile despre placari cu Evoprint sticla printata ceramic

Placarea peretilor cu modele diverse de sticla colorata printata este cea mai buna metoda prin care se poate crea o suprafata colorata, infrumusetata cu diverse imagini si usor de intretinut. Prin Evoprint poate fi simulata imaginea si pot fi imitate suprafete naturale, cum ar fi lemnul si marmura, insa pot fi utilizate si imagini creative, care vor genera un mediu unic.

Placarea peretilor utilizand sticla este cea mai buna solutie pentru interioarele din zonele comerciale, dar si pentru locuintele familiale. Pentru a reda cu maxima acuratete culorile se foloseste cerneala ceramica, aplicata, in general, pe sticla ultra clara, cu grosimi diferite, in functie de dimensiunile necesare. Printarea utilizand cerneala ceramica implica realizarea unei sticle care are si detalii fotografice rezistente la razele UV, umiditate, baze, acizi si solventi.

Modele diverse de sticla colorata printata – ce este Evoprint

Exista modele diverse de sticla colorata printata, cum sunt si cele din gama Evorpint, care se disting prin modele superbe si uniformitate, fara sa existe rosturile specifice placarilor.

Aplicarea cernelii ceramice pe sticla este urmata de procesul prin care sunt securizate printurile. Pigmentul va intra in compozitia bucatii de sticla si, datorita componentei anorganice existente in amestecul ceramic Evoprint, este foarte rezistent la actiunea razelor UV, precum si la actiunea agentilor chimic sau fizici.

Se poate printa ceramic fie imaginea aleasa de client, fie una existenta in baza de date a firmei, dar aceasta trebuie sa fie la cea mai mare rezolutie. In functie de aplicatia sticlei, trebuie sa existe si un strat de opacizare, pentru ca sticla placata sa arate superb.

Este necesar sa se aplice un strat de email ceramic in plus, pentru a opaciza suficient de tare sticla, in asa fel incat adezivul sa nu fie vizibil. In cazul in care sticla este montata in profil sau pe prinderile punctuale, nu va fi necesar sa se aplice un strat de opacizare, dar in cazul acesta trebuie sa fie consultat modul in care se va vedea poza.

Standardele de evaluare vizuala sunt puse la dispozitie la cerere. De asemenea, Evoprint primeste de la clienti si utilizeaza imagini la rezolutie fotografica de 1440 DPI, cu un nivel ridicat de detalii, iar imaginile sursa pot sa fie in format JPEG, TIF, CDR, EPS si PDF.

Dupa ce are loc etapa de creatie sau dupa ce fotografiile si imaginile alese sunt adaptate la dimensiunile reale ale sticlei – procedura realizata cu ajutorul programului de procesare pentru imagini -, pot fi controlate nivelurile de transparenta a fotografiilor printate in mai multe zone ale aplicarii.

Peretele care a fost placat cu Evoprint este usor de intretinut si de curatat si este perfect pentru locatii cu cerinte de igiena crescute, cum sunt bucatariile, baile si toaletele sau spitalele.

Placarea cu sticla inseamna mult mai multa igiena, usurinta in exploatare si o foarte buna rezistenta la pete – de aproape 100% -, in timp ce marele avantaj al EVOPRINT este faptul ca pot fi realizate panouri mari, facute dintr-o singura bucata, fara acele rosturi prezente in cazul pietrelor naturale, de exemplu. In plus, efectul este unul cat se poate de estetic si de interesant.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.