Press "Enter" to skip to content

Zboară spre Turcia din Suceava!

Acum, când ai atât de mult timp de stat în casă, dar nu ai cum să îți umpli timpul, poți să începi să te gândești la vacanța care va începe de îndată ce se va termina toată această perioadă grea prin care trecem cu toții. Acum, când nimic nu pare să ne scape de stresul acumulat de toate grijile pe care ni le facem pentru sănătatea noastră și a familiei noastre, pentru că nu știm când se va termina toată această nebunie și când vor putea copiii să meargă din nou la școală și la grădiniță, singurul lucru care ne poate scoate din această rutină și să ne dea o gură de aer curat, este gândul la vacanță. 

Vacanța, mai ales atunci când ai copii, poate începe doar din momentul în care ei termină școala. Adică în luna iunie. Toată lumea știe asta, chiar și cei din Suceava, care pot beneficia de un zbor spre țări mai calde, și anume Turcia. Așa că sucevenii se pot gândi la un sejur în Turcia chiar din 11 iunie. Și această dată nu este întâmplătoare, pentru că este singura dată cu zbor din Suceava spre Antalya, înainte de începerea oficială a sezonului, când prețurile cresc substanțial.

Dar pe 11 iunie 2020, când este primul zbor spre Turcia din Suceava, poți să te bucuri, împreună cu familia, de oferte care să vă scutească de cheltuieli în plus și care să vă facă să vă relaxați după o perioadă atât de stresantă cum este aceasta. Și vă spunem despre aceste oferte tocmai pentru că știm că după o criză ca cea prin care trecem, toată lumea trebuie să strângă cureaua și să se orienteze spre variante mai accesibile, în special atunci când vine vorba despre vacanțe. Iar pentru că știm că va fi criză în toate domeniile, trebuie să ne gândim și la domeniul turismului, care deja are de suferit, și pe care trebuie să îl ajutăm să se repună pe picioare, pentru a putea să ne bucurăm, în continuare, de vacanțe dintre cele mai frumoase. 

Așadar, apelați la agenția de turism Magic Escape Tour pentru a începe procedurile de rezervare a unei vacanțe în Turcia și pentru a primi oferte dintre cele mai bune pentru toate stațiunile din Antalya și pentru cele mai frumoase hoteluri.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *