Press "Enter" to skip to content

Vlad Ciuburciu: „Vascar este o prezenta fireasca si necesara in industria carnii din Romania”

Directorul General Vascar, una dintre cele mai importante companii producatoare de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh din Romania, ne-a acordat un interviu in care vorbeste despre locul ocupat de brand-ul vasluian pe piata din tara noastra si nu numai.

Vlad Ciuburciu a vorbit despre contributia companiei la societatea romaneasca, despre importanta lipsei E-urilor, conservantilor si aditivilor alimentari in produsele Vascar, dar si despre planurile sale de viitor, legate de brand-ul vasluian cu o istorie de peste 37 de ani.

„Numele Vascar a aparut firesc, din asocierea cuvintelor ‘carne’ si ‘Vaslui’, fabrica de la Vaslui fiind cel mai important producator local. Experienta indelungata, calitatea produselor, retetele autentice si faptul ca producem atat mezeluri, cat si specialitati si conserve au reprezentat mereu atuurile noastre. Compania are o reputatie excelenta in randul celor care ne cunosc de multa vreme, in judetele din regiunea Moldovei, iar in ultimii ani notorietatea noastra a crescut considerabil si la nivel national”, spune Ciuburciu (Vascar). Acesta mai precizeaza ca sloganul Vascar este „Suflet de bucatar”, intrucat „secretul mancarii gustoase este sa o prepari cu suflet”.

O mare parte dintre produsele Vascar nu contin E-uri, conservanti si aditivi, iar Directorul General isi propune ca, in urmatorii ani, sa elimine complet E-urile din toate produsele companiei.

„Preocuparea pentru sanatate si atentia fata de ceea ce consumam au crescut mult in ultimii ani in Romania, fiind vorba despre o tendinta mai ampla, la nivel mondial. Produsele proaspete ocupa spatii de vanzare din ce in ce mai mari in hypermarket-uri, iar acest lucru reflecta o crestere a consumului pe respectivul segment. Astfel, categoria de semipreparate va inregistra o crestere puternica, evolutia fiind amplificata de noile generatii de consumatori, care sunt orientati catre un stil de viata mai sanatos”, spune Ciuburciu.

De asemenea, Directorul General Vascar a vorbit si despre contributia companiei pe care o conduce la societatea romaneasca.

„Ne implicam, in masura in care este posibil, in proiecte de responsabilitate sociala din domenii precum educatie, mediu sau social. Credem ca este datoria noastra sa sustinem cu tot sufletul comunitatea fara de care nu am fi reusit sa obtinem recunoasterea si performanta de care ne bucuram astazi. Cand a izbucnit pandemia COVID-19, Vascar a fost printre primele companii care au donat combinezoane de protectie si kit-uri de testare Spitalului Judetean de Urgenta din Vaslui. Iar, in contextul in care intreaga industrie se confrunta cu lipsa fortei de munca specializate, am incheiat parteneriate cu unitati de invatamant specializate, sustinem invatamantul dual si acordam burse de studiu elevilor de la licee tehnice din Vaslui”, mai spune Vlad Ciuburciu.

Nu in ultimul rand, Directorul General a dezvaluit care este visul sau, din punct de vedere profesional, in urmatorii ani.

„In 2017, am preluat o companie stabila, cunoscuta si apreciata in regiunea Moldovei. Ceea ce am adus nou este o abordare de business mai ancorata in realitatile momentului si o crestere a notorietatii companiei si brand-urilor sale la nivel national. Imi doresc ca, in urmatorii ani, Vascar sa fie o companie cunoscuta si apreciata de orice roman”, spune Vlad Ciuburciu.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.