Press "Enter" to skip to content

Vitamina B17 Preventum (pleurotus)

Vitamina B17 Preventum conține Vitamina B17 (Amigdalina), proteina vegetală (Pleurotus ostreatus –  Păstrăv de fag), extracte naturale cu efect antioxidant, vitaminizant (pulbere de Cătină, extract de Acai, extract de Afin, extract de Afin-american), imunomodulator (Beta D 1,3-1,6 Glucan extract natural din Orz verde) și energizant (extract de Ginseng Coreean), acesta fiind un supliment alimentar cu o formula revoluționară folosita în tratamentele tumorale.

Amigdalina este o nitrilozidă, iar structura sa seamănă cu cea a vitaminelor din complexul B, motiv pentru care a fost denumită B17. Amigdalina este o substanță amară găsită în sâmburii unor fructe cum ar fi caisele. Produce cianură de hidrogen sau acid cianhidric care se transformă în cianură odată ajunsă în organism. Cianura de hidrogen se consideră că poate distruge celulele canceroase. De asemenea, se sugerează că ar fi o corelație între alimentația bogată în nitrilozide și incidența mai redusă a cancerului. Amigdalina are și activitate analgezică și antiinflamatorie, stimulează imunitatea, echilibrează tensiunea arterială, menține sănătatea generală și tratează afecțiunile metabolice.

Pleurotus Ostreatus, cunoscuta și sub denumirea de ciuperca Păstrăv de fag, e o sursă bună de acid folic, vitamine din complexul B, potasiu, fosfor și fibre care favorizează digestia. S-au făcut numeroase studii care i-au atribuit efecte imunomodulatoare, activitate antineoplazică, antivirală, antibacteriană, antibiotică, antiinflamatoare.

Extractul de Cătină (Hippophae rhamnoides) contribuie la întărirea sistemului imunitar, protejarea celulelor şi ţesuturilor împotriva stresului oxidativ și protejarea celulelor hepatice, fiind recomandat în avitaminoze, diaree, reumatism, urticarie şi stări alergice, maladii neuroendocrine, anemii, boli de ficat, boli circulatorii, astenie, infecţii gastrointestinale şi dermice.

Acai (Euterpe bradiocarpa) este o plantă indigenă găsită cel mai frecvent în pădurile Amazoniene. Este un aliment perfect pentru cei cărora le plac activitățile fizice și adoptă un stil de viață sănătos întrucât sunt bogate în vitamine și antioxidanți. Acaiul susține arderea grăsimilor, îmbunătățește digestia, crește nivelul de energie, luptă împotriva radicalilor liberi, ajută la reducerea insomniei și îmbunătățește concentrarea și memoria. De asemenea, ajută la echilibrarea metabolismului, la întărirea sistemului imunitar și la reglarea sistemului cardiovascular.

Extractul de Beta D 1,3-1,6 glucan (având ca sursă naturală Orzul verde – Hordeum vulgare) echilibrează sistemului imunitar prin stimularea macrofagelor, neutrofilelor și limfocitelor, ajută la procesul de diviziune celulară normală, reduce colesterolul, are acțiune antivirală.

Extractul din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus) este foarte bogat în antioxidanți precum antocianina, vitamina C, vitamine din complexul B, vitamina E, vitamina A, cupru (care întărește imunitatea și are rol antibacterian), seleniu, zinc, fier (promovează imunitatea prin creșterea hemoglobinei și a concentrației de oxigen din sânge) și stimulează astfel, sistemul imunitar și previne apariția infecțiilor.

Extractul din fructe de Afin American (Vaccinium macrocarpon, merișorul) Principiile active se extrag din fructele de merișor, care au culoarea roșu închis. Acestea conțin cantități importante de vitamina C, de acid salicilic și de antioxidanți numiti antocianine și proantocianine. Ca remediu fitoterapeutic, merişorul are proprietãţi antiinflamatoare, antiseptice, astringente, diuretice, antioxidante.

Ginseng Coreean (Panax ginseng). Utilizat pentru rolul de tonic fizic și psihic, dar și ca adjuvant în tratamentul diabetului zaharat, ginsengul este considerat un veritabil panaceu. Substanțele active prezente pot avea efecte benefice în diverse terapii complementare ale anumitor afecțiuni. Printre acestea se numără tulburările afective, bolile cardiace, oboseala cronică, disfuncțiile erectile, afecțiunile ficatului, hipertensiunea sau chiar simptomele asociate tulburărilor tipice menopauzei. Ginsenozidele, poliacetilena și polizaharidele sunt principiile active care conferă ginsengului proprietățile medicinale.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.