Press "Enter" to skip to content

Viitorul isi propune sa ia titlul bazandu-se pe jucatori tineri

Gheorghe Hagi este considerat a fi cel mai bun jucator de fotbal roman din toate timpurile, iar acest lucru l-a facut sa investeasca intr-o Academie de fotbal. In doar 10 ani de existenta, acest club a devenit unul dintre cele mai bune cluburi de fotbal din Romania, acesta reusind sa trimita numerosi jucatori la echipele nationale de fotbal ale Romaniei. Aparitia echipei Viitorul s-a dovedit a fi un lucru foarte bun pentru Gheorghe Hagi, dar si pentru fotbalul romanesc.

Echipa a reusit in timp sa inceapa sa se autofinanteze, ea reusind sa vanda multti jucatori. In acelasi timp, echipa a reusit sa aiba o baza de tineri mereu la disppozitie, acestia fiind promovati in permanenta. Formatia dobrogeana a fost in fiecare an premiata la cel putin o categorie de varsta, ea reusind sa castige finalele campionatelor de U14, U16, U17 si U19. Viitorul a contribuit astfel intr-o mare masura la succesul pe care l-a obtinut Romania cu generatia U21.

Romania a reusit astfel performanta de a ajunge in semifinalele Campionatului European, ea terminand grupa neinvinsa. A reusit sa obtina o victorie cu Anglia si un egal cu Franta, aceste echipe fiind cele mai bine cotate la castigarea Campionatului European U21 din 2019. Din lotul de jucatori cu care Romania a participat la Campionatul European U21, Viitorul a trimis mai multi jucatori, iar in total 11 dintre jucatorii selectionati pentru a reprezenta Romania au fost crescuti de Academia Hagi. O parte dintre acesti jucatori au fost chiar si vanduti de Viitorul. Denis Dragus a semnat cu Standard Liege, iar Ianis Hagi a ajuns la Genk, in Belgia.

In nici zece ani, aceasta echipa de fotbal a reusit sa inregistreze performante notabile, ea obtinand astfel toate trofeele importante din Romania. A reusit asfel sa castige titlul in 2017, iar in editia trecuta de campionat a reusit sa cucereasca si Cupa Romaniei. A reusit sa castige chiar si Supercupa Romaniei, echipa lui Hagi impunandu-se in fata echipei CFR Cluj printr-un gol inscris de Andrei Artean.

Tinerii lui Hagi sunt favoriti si in acest an la podium, ei avand o medie de varsta scazuta. Hagi mizeaza astfel pe jucatori tineri, iar in acest sezon, lucrurile aui ramas la fel. Viitorul continua astfel sa fie echipa cu cea mai mica medie de varsta din Liga 1 si anume cu 23 de ani. Nu mai este in schimb echipa cu cei mai putini straini. Gheorghe Hagi este cunoscut ca un antrenor care pune accentul in special pe autohton, el avand totusi in lot si cinci straini.

Avand la dispozitie jucatorii tineri, echipa merge foarte bine in campionat si chiar si anul acesta, echipa se anunta a fi una care va avea cele mai mari sanse de a lua titlul. Mai multe case de pariuri online, ofera echipei lui Gheorghe Hagi a treia cota de a castiga titlul din Romania, dupa CFR Cluj si FCSB. Viitorul il mai are la dispozitie si pe jucatorul Eric de Oliveira care are sansa de a deveni cel mai bun marcator strain din Romania.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *