Press "Enter" to skip to content

Vezi care sunt saloanele de înfrumusețare din zona ta, pe Stailer

Te-ai mutat recent într-o altă zonă a țării și dorești să te programezi la un salon, însă nu știi care are locuri libere? Vezi care sunt saloanele de înfrumusețare din zona ta, pe Stailer! Platforma cuprinde unele dintre cele mai bune saloane din Timișoara, Iași, Cluj Napoca, Oradea și București.

Te poți programa pe site simplu și rapid, fără să te deplasezi la salon

Deseori lipsesc numerele de telefon de la recepție a unor saloane de înfrumusețare și în acest fel nu poți face o programare. Acest aspect este cel care de multe ori influențează rata programărilor, urmat de prețurile ascunse ale serviciilor sau de lipsa recenziilor. Pe rețelele sociale ale saloanelor nu sunt obligatorii recenziile, ceea ce scade din dorința clienților de a se programa.

Stailer oferă acces la toate aceste informații, pentru a le veni în ajutor clienților. Poți face o programare cunoscând anterior prețul serviciului dorit, durata programării, orarul general al salonului, zona în care se află, recenziile clienților, cât și performanțele stiliștilor. Înainte de a te programa, poți afla toate aceste informații, iar în acest fel să iei mai ușor o decizie. Efectuează o rezervare la salonul Session din Iasi care are o medie de recenzii de 5 stele din 5!

Pe site-ul stailer.ro ai încă de pe prima pagină modalitatea de a face o programare

Tot ce trebuie să faci este să selectezi zona în care te afli, genul tău, serviciul de care ai nevoie, data și ora la care dorești programarea. În următoarea secundă se va încărca o listă cu toate saloanele disponibile. Aici poți căuta lista cu saloane de coafura din Iasi, Timișoara, Cluj Napoca, București sau Oradea.

Vezi care sunt saloanele de înfrumusețare din zona ta, pe Stailer! Intră pe site și obișnuiește-te cu platforma. Timpul petrecut pe acest site este gratuit, așadar ai tot timpul din lume pentru a te programa la salonul preferat. La finalul primei pagini ai la dispoziție și o secțiune de întrebări frecvente de unde poți afla numeroase detalii.

Serviciile pe care le poți alege sunt atât în materie de hair & beauty, cât și de relaxare. Poți apela inclusiv la masaj de relaxare, facial sau anticelulitic, alături de restul serviciilor. Saloanele înscrise pe platformă sunt pentru femei, dar și pentru bărbați. Există posibilitatea de a găsi un salon care să corespundă nevoilor ambelor genuri, astfel încât să te poți programa împreună cu iubitul sau iubita.

Odată ce ai efectuat programarea, vei primi un mesaj text care conține toate detaliile despre programare. În mesaj va fi atașat și un link ce îți permite anularea programării. Finalizarea acesteia nu va mai fi urmată decât de onorarea programării. Pentru a putea face o vizită unui astfel de centru, vezi care sunt saloanele de înfrumusețare din zona ta, pe Stailer.

Contactarea echipei se face prin intermediul adresei de e-mail support@stailer.ro sau prin live chat-ul disponibil pe site. Dacă dorești să îți înscrii afacerea, ai și o secțiune destinată acestui proces.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *