Press "Enter" to skip to content

Vezi care sunt cele mai in trend treninguri pentru barbati si nu numai!

In fiecare an apare cate o noua moda, insa faimoasele treninguri nike si treninguri adidas vor ramane intotdeauna in trend. Probabil va intrebati cum de am acesata certitudine, asa ca va propun sa despicam putin brandurile ca sa intelegem mai bine.

Brandul Nike este o companie americana care a fost fondata in anul 1964 sub un alt nume si a devenit oficial Nike in 1978. S-a extins in toata Europa si a avut  un real succes, avand in vedere ca in anul 2009 avea o cifra de afaceri de 19,3 miliarde $. Cat despre brandul Adidas, este stiut probabil faptul ca este o companie multinationala care are sediul in Germania si a fost fondata in anul 1924. In anul 2006 a avut o cifra de afaceri de peste 10 miliarde de euro. Este al doilea cel mai mare producator de articole si este precedat de Nike.

Avand in vedere cat de popularizate au devenit aceste 2 branduri, e greu de crezut ca ar putea disparea vreodata. Atat sofisticatele treninguri adidas, cat si minunatele treninguri nike, sunt de o calitate ireprosabila.

Apar periodic modele noi de treninguri pentru barbati, femei, copii, acestea fiind concepute pentru toate varstele si gusturile. In cazul in care iti place sa iesi in evidenta, poti opta pentru ceva colorat si cu un imprimeu mai incarcat. Daca esti total opusul acestor lucruri, gasesti fara probleme ceva simplu si usor de asortat.

Aceste piese sunt cel mai des folosite, caci orice persoana iubeste comoditatea. Si daca stam putin sa ne gandim… in timpul liber doar nu o sa ne imbracam la costum, nu? Alege sa te simti bine in fiecare zi si sa fii si la moda in acelasi timp.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.