Press "Enter" to skip to content

Valoare adaugata pentru masina – tuning piese de la TuningRo

Anii opt si nouazeci au fost sezonul de varf pentru tuningul masinilor. Batjocorit de unii, venerat de fani ca pe un cult, au fost instalate toate piesele de tuning care au facut propria masina mai puternica si, mai presus de toate, unica. Cultul a culminat cu productia de film din 1991 a lui Bernd Eichinger „Manta, Manta” cu Til Schweiger, Tina Ruland si Michael Kessler. Culorile stridente ale acelei vremuri au disparut de mult, dar piesele de tuning pentru masini de la toti producatorii le gasesti la TuningRo. Astazi sunt mult mai functionale in design, dar popularitatea pieselor de tuning este neintrerupta, chiar si acum, dupa multi ani de la „Manta, Manta”.

Piese de tuning pentru toate modificarile aduse masinii

Termenii tuning si tuning parts se refera la toate modificarile care pot fi facute unei masini. Exista si tuning pentru motociclete, camioane sau barci. Practic, cu accesoriile de tuning pentru masina se poate face o distinctie in functie de componentele care sunt schimbate, impodobite sau optimizate de acestea.

Producatorii de masini aliniaza sasiul masinilor lor astfel incat sa atraga un grup tinta cat mai larg posibil. Dar nu toate corespund gusturilor tuturor. Pentru tuneri, reglarea sasiului este disciplina suprema si pur si simplu masura de reglare cu cel mai mare impact. Cu un sasiu retrofit bun, ventilatoarele de reglare pot optimiza in mod semnificativ aspectul vehiculului si pot ridica experienta de conducere la un nivel complet nou.

Coborarea vehiculului

Tuning fara a cobori vehiculul? De neconceput pentru tuneri. Pentru majoritatea fanilor de tuning, o coborare potrivita este pur si simplu o parte din ea si pe buna dreptate. Coborarea inseamna coborarea caroseriei vehiculului. O masina coborata este un clasic al comunitatii tuning, deoarece pur si simplu arata mai sportiva decat versiunea din fabrica.

Dar ce conteaza, este idea de baza. O masina coborata are un centru de greutate mai jos. Drept urmare, se simte mai bine pe sosea si se comporta mai sportiv, mai ales in curbe. Dar coborarea poate aduce si dezavantaje – mai ales in trafic. Bordurile si denivelarile, de exemplu, pot deveni brusc un obstacol major.

Desigur, majoritatea fanilor de tuning sunt bucurosi sa accepte acest lucru. Ai mai multe optiuni pentru a-ti apropia putin sasiul de asfalt. Cel mai simplu si mai ieftin, este sa instalezi arcuri de coborare. Suspensiile cu filet si sport sunt mai complexe si indiferent de ce ai nevoie, poti gasi la TuningRo.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.