Press "Enter" to skip to content

Utilitatea camerelor frigorifice pentru restaurante

Tu ai nevoie de camere frigorifice pentru unitatea ta HoReCa? 

Camera frigorifică: detalii despre această dotare modernă

Camera frigorifică modulară constă dintr-un spațiu bine delimitat, izolat termic, fabricat 100% în funcție de necesitățile de depozitare solicitate de clientul antreprenor. Camera frigorifică modulară este astfel fabricată cu scopul de a se putea realiza asamblarea sa într-un mod flexibil și practic, deoarece, în funcție de volumul de produse care urmează să fie depozitate acolo, această dotare frigorifică modulară poate fi mărită treptat.

Camera frigorifică permite o utilizare optimă a spațiului său intern, deoarece ea este adaptabilă prin dimensiunile sale individualizate oricărui tip de spațiu, îndeplinindu-și astfel foarte bine obiectivul de a menține produsele alimentare la o temperatură adecvată pe o perioadă de timp mai scurtă sau mai îndelungată.

În plus, camera frigorifică modulară este o opțiune foarte bună de înlocuire a vechilor congelatoare greoaie și mari consumatoare de curent electric, deoarece pe lângă faptul că proporțiile sale sunt adaptabile, economiile la factura de energie sunt destul de semnificative, fiind în unele situații de până la 40% per total.

În acest fel, camera frigorifică asigură, pe lângă optimizarea spațiului și costurile reduse de întreținere, inclusiv la reducerea cheltuielilor firmei care achiziționează echipamentul.

Indiferent de locația în care sunt utilizate, camerele frigorifice au totuși nevoie de o îngrijire atentă, astfel încât să nu aibă vreun tip de problemă legată de funcționare. Curățarea echipamentului este una dintre principalele măsuri de precauție care trebuie luate și interferează direct cu durabilitatea camerei. În plus, curățarea trebuie făcută corect, fără utilizarea jeturilor de apă sau a substanțelor chimice care ar putea deteriora structura camerei.

Camerele frigorifice pentru restaurante sunt echipamente concepute pentru a păstra în respectiva incintă materii prime și chiar unele produse finite de natură alimentară la temperaturi joase. În acest fel, ele se răcesc foarte rapid (de multe ori până la nivelul de congelare) și rămân în aceeași stare cât este necesar, fără a suferi modificări organoleptice.

Camerele frigorifice pentru restaurante folosite ca niște frigidere de mari dimensiuni găzduiesc de obicei produse care necesită o temperatură apropiată de zero grade Celsius.

Totuși, camerele de congelare sunt capabile să atingă temperaturi mult mai scăzute, similar cu ceea ce se întâmplă în congelatoarele comune, ajungând până la minus 20 grade Celsius sau chiar mai mult (acest factor poate fi setat în funcție de tipul de produs și/sau de timpul care trebuie depozitat). 

Alegerea potrivită dintre modelele de camere frigorifice pentru restaurante 

În cazul camerelor frigorifice pentru restaurante, utilizarea lor rezidă în principal depozitării alimentelor care vor fi utilizate la prepararea meniurilor curente, ceea ce face necesar să se ia în considerare particularități la dimensionarea lor, cum ar fi:

●  mișcarea zilnică a produselor în și din camera frigorifică;

●  temperatura de intrare și cea de ieșire a mărfurilor stocate;

●  tipurile de produse ce urmează a fi depozitate în interior.

Prin urmare, se recomandă un studiu specific, prealabil, pentru instalarea camerelor frigorifice pentru restaurantul tău. Prin evaluarea necesităților în cauză (în prezent și în perspectivă), dimensiunea optimă, intervalul termic adecvat, se poate decide care este cea mai bună dotare de acest gen din punctul de vedere al puterii și eficienței energetice. 

Ce firmă instalează camere frigorifice performante?

La momentul alegerii, este esențial să apelezi la o companie specializată și de încredere, care oferă calitate și asistență, printr-o bună inginerie a aplicațiilor, ajutând astfel la definirea celei mai convenabile structuri, precum este TC Romania Crown Cool.

TC Romania Crown Cool produce și vinde camere frigorifice de top, oferind un serviciu diferențiat și de calitate, care se caracterizează prin dinamica etapelor constructive și un grad foarte mare de flexibilitate. Compania amintită are, mai presus de toate, o rigoare tehnică recunoscută pe plan național, având întotdeauna în vedere nevoile clienților săi.

Pe baza acestor cerințe obiective, echipa de specialiști de aici au capacitatea de a prezenta clienților interesați cele mai bune soluții de camere frigorifice performante. În plus, este bine de amintit că firma amintită oferă servicii de acest gen pe întreg teritoriul României.

Vrei și tu să ai o cameră frigorifică performantă în unitatea ta HoReCa? Apelează cu multă încredere la specialiștii de la TC Romania Crown Cool!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.