Press "Enter" to skip to content

Urmeaza si tu acum un curs de auditor extern!

Cine poate participa la un curs de auditor extern?

Acest curs se adreseaza mai ales persoanelor din domeniul resurselor umane, contabilitatii si logisticii, dar nu se limiteaza la acestea.

Daca urmati o astfel de pregatire, sansele de a avansa din punct de vedere profesional in compania in care activati cresc considerabil. Unii dintre absolventii cursului de auditor extern pot avea sansa de a fi angajati rapid de diferite agentii guvernamentale, de stat sau federale in vederea supravegherii corporatiilor si pentru a aduce un plus de eficienta muncii depuse de angajati.

Ce puteti invata prin urmarea unui curs de auditor extern?

Principalul scop al unui curs de auditor extern este asimilarea de noi cunostinte si intelegerea conceptelor-cheie ale domeniului, astfel incat dupa finalizarea studiilor, participantii sa deprinda abilitatile ce le sunt necesare pentru indeplinirea atributiilor in mod responsabil.

Acesta va va ajuta la perfectionarea in ceea ce priveste practicile de audit extern, invatand de asemenea cum sa prelucrati corect informatiile din partea clientilor. Acesta este ideal pentru persoanelor din domeniul afacerilor si al prelucrarii datelor cu caracter personal, insa contribuie cu succes si la dezvoltarea profesionala a personelor aflate la inceput de cariera, precum studentii ce isi doresc o cariera in acest domeniu.

Impreuna cu lectori bine pregatiti veti parcurge mai multe concepte-cheie si idei, acestea fiind explicate pe intelesul tuturor, fara a avea nevoie de cunostinte anterioare in domeniu. Astfel, trainerii profesionisti va vor ajuta sa asimilati cunostintele teoretice esentiale folosind exemple practice, facand din invatat un proces simplu, rapid si mult mai eficient.

Beneficiati de cursul de auditor extern de la Training Professionals

Cei de la Training Professionals tin cursuri de auditor extern acreditate cu o durata de 180 de ore, pe parcursul carora veti deprinde toate abilitatile necesare activitatii de audit. Dupa finalizarea orelor de pregatire, veti sustine un examen final pentru dovedirea cunostintelor acumulate pe parcursul trainingului. Prin promovarea acestui examen veti obtine o diploma de manager de calitate acreditata de CertInspect Register SRL. Va puteti inscrie aici: https://training-professionals.ro/auditori-interni-si-externi-iso-90012015/

Cursul isi propune sa va ofere informatiile teoretice si practice necesare auditarii sistemelor de management in conformitate cu standardul ISO 9001:2015.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *