Press "Enter" to skip to content

Unde gasesti produse Zewa la preturi avantajoase

Prosoapele de hartie Zewa sunt utilizate la curatarea suprafetelor si stergerea mainilor, iar hartia igienica Zewa pentru nevoile fiziologice, curatenie si prospetime, si exista o multime de arome. Zeva Deluxe este asistentul zilnic de igiena, iar produsele Zewa sunt, de asemenea, mai mult decat atat: sunt un simbol al ingrijirii personale. Cu Zewa sau Zewa Deluxe poti sa ai grija de casa ta, de tine si de cei dragi. Acest tip de hartie igienica sau prosoape, este moale si absorbanta, fara miros sau cu miros floral sau fructat. 

Zewa Deluxe

Orice cladire publica sau rezidentiala care are o baie, are nevoie de hartie igienica. Aceste produse ar trebui sa fie la indemana tuturor. Prin urmare, exista o gama larga de produse si poti cumpara hartie igienica sau prosoape in pachete de doua, patru sau opt role. Hartia igienica cu trei straturi Zewa Deluxe DelicateCare este o hartie igienica moale, durabila, de inalta calitate, fara miros sau cu miros floral de musetel sau fructat de piersica, absorbanta pentru curatare delicata si ingrijire blanda pentru piele. 

Mansonul unic Aqua Tube se dizolva in apa.  De asemenea, atat hartia igienica, cat si prosoapele absorbante sunt testate dermatologic, certificatul fiind emis de Institutul German Dermatologic DermaTronnier GmbH & Co. KG, Institut de experimentare Dermatologie Universität Witten – Herdecke.

Hartie igienica Zewa

Gama de hartie igienica Zewa este asistentul constant in igiena. Este folosita in fiecare zi pentru curatenie si prospetime. O hartie igienica cu adevarat buna, este una care le permite persoanelor mature si copiilor sa simta confortul si grija pentru sanatate. Hartia igienica Zewa a fost creata special pentru acest lucru. Poti cumpara hartie igienica de culoare, alb sau colorata, parfumata sau fara miros, cu un manson inovator care se distruge singur in apa.

Hartie Zewa

Prosoapele de hartie Zewa sau hartie igienica Zewa sunt ambalate in pachete cu 4 role, 8 role, 16 si chiar 24 de role. Cel mai benefic pentru uzul personal sunt pachetele cu 4 sau 8 role, iar pentru achizitiile publice va fi ambalajul cu un numar mare de role. De asemenea, in gama de hartie Zewa este disponibila hartia igienica pentru copii. 

Prosoape de hartie Zewa

Daca in casa exista mai multe persoane,  acest lucru lasa adesea urme de incaltaminte, suc varsat pe pardoseala, stropi de grasime, pete si multe altele. Pentru toate acestea exista prosoape de hartie Zewa. Le poti tine la indemana si nu trebuie sa petreci tot timpul cautand ceva absorbant, care sa absoarba lichidele. Pentru toata lumea au fost create prosoape de hartie Zewa, care sunt asistenti indispensabili si versatili in casa, pentru igiena personala, curatare si gatit. Prosoapele de hartie Zewa sunt de calitate, cu foi separate care se desprind usor, sunt durabile si foarte absorbante, deci sunt potrivite si pentru curatarea umeda. Un pachet de prosoape de hartie Zewa poate fi ambalat cu doua role, patru role sau mai mult. Prosoapele de hartie Zewa vin in 2 straturi dense, pentru o mai buna rezistenta si absorbtie.

Lungimea unui rulou este de 15 m, 60 foi pe rola. Gofrarea speciala imbunatateste capacitatea materialului de a absorbi umezeala, ceea ce inseamna ca iti poti face treaba mai repede si mai bine. Materialele naturale utilizate la fabricarea produselor Zewa sunt sigure pentru oameni, animale si mediu, nu provoaca iritatii si alergii si nu lasa un praf fin de hartie.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *