Press "Enter" to skip to content

Un test PCR rapid îți salvează vacanța

DA – avem un test PCR rapid la STNLAB

test pcr rapid

În momentul de față starea de alertă dată în majoritatea țărilor ne provoacă să avem la îndemână măsuri speciale. Dacă ți-ai rezervat biletele de avion deja și vacanța ta este pregătită până la cel mai mic detaliu, nu lăsa un test PCR rapid să-ți dea planurile peste cap.

Acum dacă iei în calcul această măsură de precauție nu ai de ce să stai cu teamă pe drum sau în aeroport, înainte de a ajunge la locul visat.

SYNLAB este prezent în România, la momentul actual, prin 16 laboratoare proprii și peste 50 de centre de recoltare, în orașele: București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Pitești, Mioveni, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Reșita, Botoșani. Rețeaua de centre de recoltare se află într-un proces de continuă dezvoltare. În 2016 Labco și synlab, companii de top din Europa în sectorul analizelor de laborator, fuzionează pentru a crea SYNLAB, cel mai mare grup european de diagnostic medical. Prin punctele noastre de recoltare a probelor și prin centrele ambulatorii, în serviciul medicilor și pacienților, efectuăm peste un milion de teste de laborator în fiecare zi în Europa.

Testarea la un click distanță

La SYNLAB ne-am gândit la cele mai inovative modalități pentru a reduce orice timp de așteptare. Printr-o simplă căutare ne puteți contacta prin completarea formularului de site-ul nostru. Imediat cum primim datele dumneavoastă, noi avem posibilitatea să vă programăm fără să mai așteptați. Confirmarea testului PCR rapid se realizează printr-un apel din partea agenților din call-center-ul nostru.

Totodată, dacă vrei să scapi de orice urmă de îndoială dacă ești contact direct cu o persoană confirmată cu virusul SARS-COV-2 sau pur și simplu nu te simți în formă, suntem aici să certificăm rezultatul testului (ce verifică prezența virusului în organismul pacientului).

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.