Press "Enter" to skip to content

Un stil de viata sanatos – o viata fericita

Sanatatea este pe primul loc – un proverb, citat clasic si la fel de adevarat ca intotdeauna. Sanatatea chiar trebuie pusa pe primul loc si nu trebuie neglijata absolut deloc. Un stil de viata sanatos aduce multiple beneficii. De la sanatate incep si restul problemelor din viata, de la lipsa de concentrare, increderea in sine precum si sanatatea mintala. 

Atunci cand corpul este puternic si sanatos are abilitatea de a isi realiza tot ceea ce isi propune, atat fizic cat si psihic. Atunci cand corpul este sanatos inseamna ca mintea nu trebuie sa se focuseze pe corp si isi rezerva resursele pentru a rezolva alte situatii cu care se confrunta.

Corpul trece prin diferite schimbari in timpul vietii si deseori este greu sa isi pastreze sanatatea si forma, de aceea este necesar sa fie ajutat prin diferite metode. 

Exista perioade cand ne simtim obositi si parca ceva nu este ok, in regula, acestea se petrec in special atunci cand vine o schimbare de sezon sau se produce o schimbare la nivel personal (job nou, locuinta noua sau alte evenimente). 

Atunci cand simtim ca sanatatea noastra nu este la fel ca si inainte este cazul sa prevenim aparitia unor boli sau complicatii si sa sarim in ajutorul sanatatii si a corpului. 

Un stil de viata activ – in cazul in care avem un stil de viata inactiv sau sedentar apar si problemele de sanatate, de aceea e necesar sa schimbam acel stil si sa il imbunatatim cat de repede posibil.

Nu fiecare persoana are timpul necesar sa intretina un stil de viata activ, insa prin cateva exercitii simple, zilnice se poate mentine corpul la starea de sanatate necesara pentru a lupta impotriva virusurilor si a bolilor.

O alimentatie corespunzatoare, alimentatia deseori ne afecteaza starea de sanatate precum si nivelul de energie. In primul rand, corpul are nevoie de multiple vitamine si suplimente pentru a isi putea mentine sanatatea, pe de alta parte este necesar sa se respecte orele de masa. 

„Esti ceea ce mananci” reprezinta un adevar universal, in cazul in care alimentele pe care le consumi nu iti garanteaza un supliment natural de energie si vitamine, sau in schimb sunt „junk food” (chipsuri, mancare fast food) ce contribuie cu elemente nesanatoase, acestea pot duce la probleme de sanatate grave in timp.

Probabil exista unele alimente (fructe, legume) ce nu iti sunt pe plac sau nu ai timpul suficient sa le incadrezi in alimentatia ta. Din fericire exista suplimente alimentare si suplimente nutritive naturale ce te ajuta in suplimentarea corpului cu vitamine benefice. 

Suplimentele alimentare naturale se folosesc din vechime atat pentru a trata diferite boli, cat si pentru a combate degradarea sanatatii. 

Aceste suplimente nutritive incorporeaza cele mai bune elemente naturale, practic esenta fructelor, legumelor, plantelor naturale care intaresc corpul, sistemul imunitar si in esenta propria noastra sanatate. 

O viata echilibrata prin exercitii, printr-un somn adecvat, prin consumul de alimente sau suplimente nutritive naturale contribuie masiv la sanatatea corpului si la fericirea noastra in cele din urma.

Oamenii care s-au bucurat cu adevarat de o viata indelungata au beneficiat de proprietatile si darurile naturii si ale elementelor naturale, astfel ca in timp acestia au reusit sa extraga multiple beneficii din plante, fructe, ierburi, legume transformandu-le in diferite leacuri care astazi se numesc simplu, suplimente naturale, alimentare, nutritive. 

Tu cum reusesti sa iti mentii corpul sanatos? 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.