Press "Enter" to skip to content

Ulei de canepa beneficii

Ulei de canepa beneficii

Canepa este o planta care se cultiva de peste 12.000 de abi. Este una dintre cele mai versatile plante cultivate de om. Semintele de canepa sunt folosite ca remediu tonic pentru tratarea inflamatiilor dar si pentru efectele sale laxative si diuretice. 

Ulei de canepa beneficii pentru organismul uman:

Sanatate cardiovasculara –  nivelurile ridicate de proteina C reactiva , o proteina prezenta in sange este legata de bolile cardiovasculare. Studiile realizate de-a lungul timpului au demonstrat faptul ca uleiul de canepa regleaza presiunea arterial dar si ritmul cardiac.

Diabet –  uleiul de canepa echilibreaza nivelul zaharului din sange, eficientizeza efectul insulinei si amelioreaza complicatiile diabetului. In plus scade riscul de infarct vascular.

 Regleaza colesterolul si tensiunea –  in cazul in care ai colesterolul marit trebuie sa iei in considerare luarea unui supliment cu ulei de canepa.  Acizii grasi pe care acest ulei ii contine lupta impotriva colesterolului. 

Afectiuni dermatologice –  uleiul de canepa produse lipide si regleaza acneea , seboreea dar si tenul uscat. Acest ulei chiar are numeroase beneficii in tratarea problemelor dermatologice precum ridurile, psoriazisului dar si eczemelor sau a celulitei.

Sistemul imunitar – uleiul de canepa reduce posibilitatea unor viitoare atacuri autoimmune. In plus acizii grasi ajuta flora intestinala , elimina toxinele si scade timpul covalescentei.

Ajuta la reglarea hormonilor –  uleiul de canepa contine acid gamma – linolenic care este benefic in tratarea simptomelor premenstruale si ale menopauzei.  Cercetarile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat ca uleiul de canepa poate actiona precum un relaxant muscular. 

Osteoporoza si artrita – daca vei aplica pe piele ulei de canepa vei vedea ca va ajuta la scaderea durerii si a inflamtiei cauzate de artrita.

Acest  ulei este cel mai des utilizat atat de catre persoanele care doresc sa isi imbunatateasca starea de sanatate cat si de catre cele care doresc sa se pastreze in cea mai buna forma. Trebuie sa te folosesti de acest ulei daca vrei sa arati perfect si sa te simti bine in pielea ta. Oricine are nevoie de un mic ingredient minune care sa ii ajute. Uleiul de canepa este aici ca tu sa poti scapa de problemele de zi cu zi.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *