Press "Enter" to skip to content

De sărbători zâmbiți cu toți dinții. Turismul dentar – vacanță și tratament într-o singură destinație

Pentru fiecare dintre noi cel mai frumos cadou este o mică vacanță. Așa cum aceasta automat implică unele cheltuieli, cel mai bine ar fi să prindeți doi iepuri deodată. În acest caz, cum ar fi dacă vă veți dedica vacanța, de la acest sfârșit sau început de an, sănătății. Tratarea dinților în Moldova pentru străini este o minunată investiție într-un zâmbet frumos și sănătos. Iată câteva proceduri stomatologice, pe care le puteți face în această vacanță de iarnă la o clinică stomatologică din Chișinău.

Pregătirea danturii pentru un nou an cu de toate

Republica Moldova are multe de oferit. Printre zecile de obiective turistice, din care pot fi extrase adevărate comori informaționale, veți beneficia și de servicii deloc costisitoare. Începând cu transport, cazare, alimentație, și nu în ultimul rând, diverse proceduri în domeniul stomatologiei aplicate.

 

 

 

Turismul dentar este tot mai popular în Moldova. Asta pentru că, așa cum precizam mai sus, costurile pentru anumite proceduri stomatologice sunt mult mai accesibile, în comparație cu alte state. Astfel o primă procedură de care puteți beneficia la preț redus, dar calitativ, este detartrajul.

Dacă vă întrebați cât costă un detartraj, să știți că este una dintre cele mai ieftine proceduri. Aceasta implică o curățare profundă. Mai exact este înlăturată placa bacteriană de la baza dinților. Apariția acesteia se datorează acumulării de resturi alimentare. Deși utilizarea zilnică a periuței de dinți împiedică depunerile masive, acestea sunt de neevitat. Iată de ce, se recomandă o curățare profesională cel puțin o dată în an.

Tratamentul cariei dentare – cea mai solicitată procedură

Un simplu punct negru sau o pată pe un dinte, pot ascunde o adevărată problemă. Acel punct nu este altceva decât o carie, cea din urmă fiind dușmanul nemilos a dinților. Cel mai grav este că, deși este vizibilă pe suprafața unui singur dinte, aceasta îi poate afecta pe mai mulți concomitent.

Tratamentul endodontic

Pentru o  carie complicată, este nevoie de o obturație de canal. Acest lucru se întâmplă prin prepararea canalului instrumental și medicamentos, apoi se obturează tridimensional. Ulterior dintele este reconstruit.

Implantarea dentară

Dacă suferiți de lipsa unui sau mai mulți dinți, cea mai bună (și ieftină, pe termen lung) soluție este un implant dentar. Deoarece în contextul turismului dentar prețurile sunt mult mai mici, comparativ cu alte țări, un implant dentar în Moldova este o investiție excelentă în zâmbetul dvs. Veți evita o serie de neplăceri, apelând la acest serviciu stomatologic:

  • dezvoltarea deficitului osos prin resorbție în lipsa dintelui;
  • migrarea dinților alăturați în spațiul liber și distrugerea organizării naturale a dinților/mușcăturii eficiente;
  • îmbolnăvirea articulațiilor mandibulare, probleme de masticație și vorbire.

În schimb, cu un implant dentar calitativ veți recăpăta zâmbetul sclipitor, încrederea în sine și posibilitatea de a comunica liber cu cei din jur. De asemenea, este important să rețineți că implanturile dentare nu se cariază și nu necesită o îngrijire specială pe lângă igiena orală adecvată. Faptul că prin turismul dentar puteți obține și un preț bun pentru un implant dentar calitativ este un avantaj important.

 

În unele situații cazul cînd nu sunt indicate implanturile dentare sau ca metodă provizorie dinții pot  fi înlocuiți cu proteze dentare

Cele mai bune proteze dentare tot le veți putea căpăta în timpul vacanței. După câteva ore de explorare a locurilor pitorești din țară, vă puteți odihni pe scaunul comod a medicului stomatolog. Datorită echipamentelor moderne vizita la dentist se va transforma într-o adevărată metodă de recreere. Fără durere și disconfort. După o examinare completă veți putea ieși din cabinetul stomatologic cu dinți provizorii. Astfel vă veți putea programa cu ușurință vizitarea unui nou obiectiv în ziua următoare.

Estetica dentară la cel mai înalt nivel

Un zâmbet sănătos înseamnă un zâmbet frumos. La capitolul estetica dentară domeniul stomatologic a făcut pași extrem de importanți în ultimii ani. Anume acest factor deseori a dus la îndesirea vizitelor la stomatolog, mai ales în rândul tinerilor. Astfel,  albirea dinților este o procedură extrem de solicitată. Pe lângă faptul că efectul este vizibil chiar de la prima ședință, procedura este total inofensivă. Desigur, dacă este realizată la un cabinet stomatologic specializat.

Frumusețea dinților culminează cu o altă procedură de top. Îmbrăcați-vă dinții cu o haină nouă. Renumitele fațete dentare sunt dorința fiecăruia. Astfel mizând pe turismul dentar veți putea prinde emoții colosale și un zâmbet de milioane.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *