Press "Enter" to skip to content

Trendul actual: lustre LED cu design modern!

Astazi, tehnologia LED face progrese si o gasim din ce in ce mai mult in toate tipurile de echipamente de iluminat, cum ar fi lustre cu LED. Gama noastra de produse este foarte larga, puteti alege dintr-o varietate de modele si forme, potrivite pentru orice camera si cerinta.

Sistemele de iluminare bazate pe LED sunt din ce in ce mai cautate. Vrei sa stii de ce? Cea mai comuna explicatie este caracteristicile economice ale acestor obiecte, cum ar fi lampile de tip lustre cu LED.

In plus, comparativ cu luminile de neon si corpurile obisnuite ale lampilor din generatia mai veche, aceste candelabre cu LED consuma de 10 ori mai putin. In plus, merita mentionat aici ca lumina emisa este mai puternica.

Avantajele acestui tip de lustre cu LED-uri

lustre led

Lumina calda sau lumina rece – unul dintre avantajele cu care se poate lauda este dat de lumina alba, care este puternica, uniforma si extrem de apropiata de lumina naturala;

Consum: consuma aproximativ 10 ori mai putina energie electrica decat lampile cu incandescenta. Daca sunteti curiosi, timpul de utilizare al unei lampi incandescente este aproximativ 1.000 h. Comparati aceasta valoare cu numarul de ore pe care le pot atinge lustre led, un numar care este de 10 ori mai mare decat cel mentionat anterior.

Nu exista grad de toxicitate – in comparatie cu alte tipuri de candelabre, aceste lustre led nu contin substante toxice precum plumb sau mercur. In plus, au dimensiuni mult mai mici, au o rezistenta puternica la impact si nu se vor rupe atunci cand nu exista filament (cum ar fi candelabre incandescente);

Nu exista caldura – nu genereaza caldura in casa si nici nu emit radiatii ultraviolete, care sunt periculoase pentru familie si, bineinteles, pentru ochii tai (la acest nivel scazut).

Cumpara si tu gama de la Electric Concept

Noua tehnologie bazata pe LED ofera multe avantaje practice si economie. Prin urmare, daca alegeti sa utilizati aceste sisteme de iluminare de la Electric Concept, veti beneficia de iluminare puternica si durabila, economisind in acelasi timp si facturile de energie electrica.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.