Press "Enter" to skip to content

Trei trasaturi ale unui model de videochat

Un job in videochat ofera oportunitati minunate pentru cine este pregatit sa munceasca pentru ele. Castigurile sunt mai mari decat in orice alt domeniu, iar conditiile de munca sunt, cel putin la un studio bun, excelente din toate punctele de vedere. Banii insa nu pica din cer niciodata, nici macar in aceasta industrie. Da, sumele facute sunt incredibile, insa trebuie depus un efort destul de mare. Astfel, videochatul nu este un job pentru oricine. Iti trebuie anumite calitati pentru a fi un model de succes.

Seriozitate

In videochat, programul de lucru este de obicei flexibil, in anumite ture. La Charm Studios, de exemplu, poti alege intre trei ture, part time sau full time. Faptul ca ai mai multa libertate nu inseamna insa ca poti face ceea ce doresti, fara nicio regula. Ca sa iti faci membri, acestia trebuie sa stie cand sa te gaseasca. Pentru asta, trebui sa alegi una din ture si sa te tii de ea. Desigur, daca nu iti merge bine, daca simti nevoia de o schimbare, sau ai o urgenta, poti vorbi cu managerii si trainerii sa iti modifici programul, poate sa treci pe alta tura, insa, in general, este bine sa fii constanta. Asta inseamna, bineinteles, si sa vii la munca, sa stai orele online, sa stai chiar in plus cand se poate. Daca nu esti pe camera si nu te tii de treaba, nici nu o sa ai cum sa castigi bani multi.

Perseverenta

Unele modele au succes chiar din prima. Se intampla insa sa dureze putin pana incepi sa castigi sume semnificative, sau se poate sa ai cate o perioada mai proasta. Stiu ca aceste lucruri pot fi foarte descurajante, insa nu trebuie sa renunti la primul obstacol intalnit. Nimeni pe lumea asta nu are un succes constant, si foarte putini se imbogatesc instant, ai rabdare!

Nu o sa obtii absolut nimic daca lasi balta totul la primul semn al unor probleme. Fii sigura ca, daca lucrezi la un studio videochat bun, vei avea sustinerea de care ai nevoie ca sa ajungi unde vrei tu.

Deschidere la minte

Membrii cu care vorbesti vor fi foarte diversi, si acelasi lucru se poate spune si despre gusturile lor. In camera ta, tu faci regulile, este adevarat, si nimeni nu te poate oblige sa faci ce nu vrei, insa este bine sa fii si putin deschisa la nou. Nu refuza totul din start, exploreaza, vezi la ce compromisuri poti sa ajungi, si ai sa vezi ca o sa descoperi multe lucruri interesante despre tine

Deschiderea trebuie sa apara si in relatia cu trainerii care te ghideaza. Orice studio videochat serios are traineri foarte buni, care au fost modele in majoritatea cazurilor. Asa ca stiu despre ce vorbesc si nu iti vor decat binele; este in interesul tau sa le asculti sfaturile.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.