Press "Enter" to skip to content

Trei ponturi esentiale: la ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de vizon

Se spune si e perfect adevarat: jainele din blana de vizon sunt renumite pentru rezistenta lor aparte. Dar ca sa reprezinte – cu adevarat – o investitie pe termen lung, trebuie sa fii atenta la mai multe criterii, atunci cand le achizitionezi. In realitate, nu orice haina de vizon are calitatea la care te astepti.

Ba mai mult decat atat, exista blanuri realizate din materii prime slab calitative care se dovedesc a fi mai mult o dezamagire, decat o buna investitie. Nu te descuraja, insa! Este cea mai buna perioada din an sa cumperi haine din blana naturala, pentru ca poti sa profiti de cele mai bune preturi. Aplica trei ponturi esentiale – pe care ti le prezentam in acest articol – si vei reusi sa te bucuri de calitatea fara compromis a unei piese de lux.

  1.  Cauta pe eticheta certificarea Furmark

Certificarea Furmark este poate cel mai important criteriu de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi o haina din blana naturala. Aceasta prevede standarde foarte bine definite, ce iti garanteaza ca fiecare etapa din lantul de aprovizionare a marfurilor a fost atent verificata. Hainele vandute de magazine ce detin certificarea Furmark au pe eticheta o serie unica sau un cod QR, prin care tu poti verifica provenienta si calitatea blanurilor. Ai acces la absolut toate informatiile: descoperi unde s-a realizat procesul de tabacire, unde au fost manufacturate blanurile, dar si vandute. In plus, vei putea stii – cu siguranta – cu tot procesul de productie nu a daunat animalelor, mediului inconjurator sau oamenilor din jur. Nu uita de acest lucru!

  • Verifica perioada de garantie de care poti beneficia

Conform legislatiei aflate in vigoare, perioada de garantie pe care un comerciant este obligat sa o respecte este de minim 30 de zile pentru articolele vestimentare concepute din blana naturala, in ciuda pretului lor mare de achizitie. Cu toate acestea, exista case de blanuri de prestigiu in Romania, care extind aceasta perioada minima chiar si pana la 5 ani, in semn de respect fata de clientii lor. Este o dovada a calitatii, o certitudine pe care comerciantii o ofera cumparatorilor, in privinta standardelor de calitate. Iti recomandam sa fii atent la acest aspect: daca observi o perioada existinsa de garantie este un semn cat se poate de bun. Nu il ignora! Ci trece-l in revista, alaturi de alte avantaje pe care ti le ofera acel magazin.

  • Da un search pe Google si afla ce se spune despre respectivul magazin

Hainele de blana sunt piese de lux. Nu oricine le poate achizitiona, intrucat nu oricine si le poate permite. Daca tot esti dispusa sa investesti intr-o haina din blana de vizon, fii sigura ca mediul de achizitie nu prezinta niciun fel de risc. Acum este cel mai simplu sa faci verificari pe cont propriu: da un simplu search pe Google si afla ce se spune, respectiv ce se scrie despre acel magazin. Fii atenta la review-uri, si la cine le ofera, astfel incat sa nu cazi in capcana userilor falsi. Despre casele mari de blanuri se scrie si in presa.

Casa de Blanuri MG, cel mai sigur magazin blanuri din Romania: vara ai preturi speciale

Casa de Blanuri MG este singurul magazin blanuri din Romania certificat Furmark si iti ofera cea mai extinsa perioada de garantie de pe piata. Ai de la 3 la 5 ani de garantie pentru orice produs achizitionat, chiar si atunci cand vine vorba de accesorii din blana naturala. Profita de preturile speciale ale verii!

Date de contact:

Tel: +40 07 27 22 52 62

E-mail: bianca@blana.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.