Press "Enter" to skip to content

Tratamentul de reflexoterapie este benefic organismului tau

Detalii complete despre reflexoterapie

reflexoterapie

Tratamentul de reflexoterapie este o procedura menita sa elimine toxinele din organism si sa imbunatateasca semnificativ circulatia sangelui. Prin urmare, aceasta metoda ajuta la intarirea sistemului imunitar si ajuta corpul sa se vindece singur prin restabilirea echilibrului. Aceasta terapie este foarte eficienta si, daca este efectuata corect, poate fi profund relaxanta, deoarece este mai mult decat un simplu masaj.

Reflexoterapia poate ameliora foarte repede bolile cronice si acute, cum ar fi insomnia, durerile de cap, migrenele severe, depresia, tensiunea, stresul, atacurile frecvente de panica si disfunctiile viscerale, tulburarile endocrine si metabolice (obezitate si diabet). In plus, aceasta procedura este potrivita si pentru tratamentul reumatismului si al bolilor ORL, dar cel mai important lucru este tratamentul sindromului mainilor si picioarelor reci.

Beneficii potentiale de luat in calcul

Tratamentul cu masaj de tip reflexoterapie la picioare poate rezolva orice problema, de la dureri de cap la probleme cu sinusurile si probleme cu stomacul. Daca va simtiti sensibil sau iritat cand sunteti stimulat intr-o anumita zona, de obicei indica slabiciune in organul corespunzator sau dezechilibru in corp.

Prin apasarea si manipularea repetata a terminatiilor nervoase, sedintele de reflexoterapie pot ajuta la eliminarea oricaror canale de energie blocate. Se spune ca acest lucru se realizeaza prin miscarea fluxului sanguin, nutritie si impulsuri nervoase. Acest lucru va imbunatati in cele din urma sanatatea si echilibrul general.

Sfaturi prietenoase pentru iubitorii de corp perfect

Reflexoterapie -> este o tehnica care poate fi utilizata si in diverse cabinete de remodelare din Bucuresti. Desi nu este o procedura populara, reflexoterapia poate contribui enorm la stilul tau de viata. Aceste sedinte de reflexoterapie va pot ajuta sa aveti un stil de viata mai relaxat si sa uitati de grijile zilnice.

La Fysiogand, vei scapa de presiunea acumulata pana acum si vei petrece o ora cu tine de neuitat. Este important sa aveti din cand in cand un anumit tip de masaj, care va va ajuta sa va relaxati corpul si mintea.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.