Press "Enter" to skip to content

Totul e posibil! Traieste-ti visul cu ajutorul programului Start up Nation 2018!

Spune sincer, nu ai vrea să scapi de toanele șefului și să-ți iei vacanță când vrei tu de la muncă? Foarte multe persoane trăiesc acest sentiment după ani și ani de muncă intensă și nu sunt de învinuit.  Totuși, dacă ar există o cale mai rapidă de a-ți vedea visul devenind realitate? Ei bine, să știi că totul e posibil cu Start up Nation 2018. Pentru că programul Start up Nation 2018 de accesare fonduri europene e la dispoziția celor care doresc să investească în viitorul lor profesional!

Oferta promovată de  Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat este una extrem de atrăgătoare. Dar procedura de accesare fonduri europene nerambursabile trebuie presupune câțiva pași. Iar unul dintre ei este înscrierea la program pentru a obține mai departe fondurile oferite. Dacă partea aceasta a poveștii te încurcă, atunci apelează cu încredere la o firmă de consultanta Start up Nation care te poate ajuta în acest sens.

Primii pasi

Pentru început, înscrierea în program, solicitarea acordului de finantare Start up Nation și completarea planului de afaceri se face online. Ca aplicant, ai obligația de a urmări informațiile referitoare la procedura de accesare fonduri europene prin programul Start up Nation 2018 pe site-ul ministerului : www.aippimm.ro în timpul implementării. De asemenea, pentru finantare Start up Nation este nevoie să te înregistrezi cu un user și parolă. După creearea contului, vei primi un link de confirmare pe adresa de mail. Ține cont că adresa de mail trebuie să fie cea care se regăsește și în documentație, deoarece va fi adresa folosită pe toată durata implementării.

Ce se intampla mai departe

De asemenea, pentru planul tău de afaceri se va calcula un punctaj. Acesta trebuie să fie  între 55 și 100 de puncte pentru ca tu să fii acceptat ca și candidat. În această privință ar fi indicat ajutorul din partea unei firme de consultanta Start up Nation. Așa vei avea certitudinea că ai șanse uriașe de reușită. Un astfel de serviciu poate estima corect și precis punctajul pe care planul tău de afaceri îl poate obține.

În continuare totul depinde de tine și de voința ta! Noi îți urăm succes!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.