Press "Enter" to skip to content

Totul despre epilarea definitivă acasă

Epilarea definitivă câștigă din ce în ce mai mult teren și de ceva timp poate fi realizată cu ușurință și acasă. Înainte, această metodă de a scăpa de părul nedorit era disponibilă doar în salone și avea un preț destul de mare, dar acum oricine poate să se epileze rapid și ușor acasă, fiind nevoie doar de o ședință la două săptămâni. 

Poți avea o piele fină pentru mai mult timp folosind epilatorul IPL din confortul casei tale. Pentru a te asigura că totul decurge exact cum trebuie și că rezultatele sunt pe măsura așteptărilor tale, îți recomandăm să ții cont de următoarele aspecte:

  1. Epilează-te cu lama de ras înainte de începe să folosești dispozitivul IPL. Acesta acționează la rădăcina firului de păr. 
  2. Nu te expune la soare cu cel puțin 2-3 luni înainte de a începe procedura de epilare definitivă și nu te duce la solar. Optează să scapi de părul nedorit toamna și iarna.
  3. Acoperă-ți alunițele de mari dimensiuni prezente pe zonele pe care dorești să le epilezi cu creion alb. 
  4. Alocă maxim 20 de minute pentru fiecare zonă ce vrei să o epilezi și un interval de două săptămâni între ședințe
  5. Nu te aștepta la rezultate rapide peste noapte, acestea se văd după minim 5 ședințe. 

În plus, nu uita că pot exista și reacții adverse precum înroșirea pielii și umflarea temporară a zonei expuse. Nu trebuie să te sperii, acestea apar în special dacă ai pielea sensibilă și dispar în câteva ore.

Bucură-te de avantajele epilării definitive la tine acasă și scapă de părul nedorit pentru o perioadă lungă de timp. Alege cel mai bun epilator IPL pentru a te asigura că vei avea rezultatele pe care ți le dorești. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.