Press "Enter" to skip to content

Tot ce trebuie sa știi despre serviciul online de amanet

În prezent, oamenii au șansa de a obține o sumă de bani fără să depună niciun efort și fără să fie nevoiți să respecte anumite proceduri complexe. Totul se poate rezolva chiar din confortul casei, prin intermediul serviciului online de amanet, metodă care a fost imediat îmbrățișată de către toți utilizatorii. Această inițiativă a fost concepută în timpul pandemiei și a căpătat amploare cu trecerea timpului, devenind accesibilă tuturor.

Cei care sunt în cautarea unui astfel de amanet își pot îndrepta atenția cu încredere către agenția TEZAUR, care oferă pe lângă serviciile clasice, și posibilitatea accesării platformei cu scopul de a realiza procedura de amanetare a obiectelor valoroase simplu și ușor. Ulterior, banii primiți în urma amanetării sunt transferați imediat în contul bancar al clientului. 

Care este principiul de funcționare a serviciului online de amanet?

De când conceptul de amanet online a fost implementat, mulți doritori și-au manifestat interesul și dorința de a-l utiliza. Unul dintre cele mai puternice motive a fost, bineînțeles, economisirea substanțială a timpului. Astfel, persoanele care încă nu știu cum funcționează, pot citi în rândurile următoare mai multe informații despre serviciul Amanet de acasă, furnizat de agenția TEZAUR:

 • trebuie să se creeze cont în cadrul platformei amanetului online, proces în care sunt solicitate datele personale: nume, prenume, număr de telefon, e-mail, parola, CNP, seria de la buletin, numărul de la buletin, data la care acesta a fost emis și data expirării, instituția din care a fost emis, județul, orașul și adresa;
 • este necesar ca persoana care își creează cont să aibă minimum 18 ani;
 • trebuie să se acceseze formularul online prin care utilizatorul poate să își estimeze suma împrumutului;
 • după ce bunurile din aur au fost evaluate de experți, utilizatorul va primi o înștiințare a faptului că obiectele amanetate au fost acceptate și procedura continuă;
 • odată ce oferta a fost acceptata, bunurile din aur sunt transportate și stocate în seiful firmei, unde vor sta în cele mai bune condiții;
 • utilizatorul are posibilitatea de a achita ori parțial, ori total pentru obiectele din aur  amanetate;
 • există posibilitatea prelungirii contractului în funcție de necesități.

Care sunt beneficiile obținute de utilizatorul casei de amanet online?

Fiecare persoană care alege să opteze pentru serviciul online de amanet are la dispoziție numeroase beneficii, printre care se numără și cel mai râvnit dintre ele: amanetarea obiectelor din aur din confortul locuinței, fără prea multe eforturi. Pe lângă acestea mai trebuie să fie menționate și:

 • obținerea unui împrumut rapid;
 • prețul oferit pentru bunurile amanetate este estimat chiar de la început;
 • suma de bani este transferată în aceeași zi în contul bancar clientului;
 • nu sunt necesare multe documente pentru realizarea împrumutului, ci doar cartea de identitate;
 • toate tranzacțiile pot fi vizualizate prin intermediul contului personal;
 • împrumutul poate să fie prelungit în conformitate cu prevederile din cadrul contractului semnat;
 • plata se poate realiza online.

Concluzie

Serviciul online de amanet se dovedește a fi de un real folos pentru foarte multe persoane, datorită procedurii substanțial simplificate de a realiza amanetarea obiectelor din aur. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.