Press "Enter" to skip to content

Tot ce trebuie să știi despre despre trandafirii criogenați

Este știut faptul că omul prin natura sa este căutător de frumos, florile fiind prezente în viața sa dintodeauna oferindu-i bucurii și stări sufletești deosebite.

Florile reprezintă o expresie vie a prosperității și, prin tot ce li se cuvine: culoare, miros, formă, delicatețe, eleganță, ele au numeroase roluri pentru omul evoluat.

De la floarea culeasă din natură s-a ajuns la o reală industrie a florilor cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație.

Suntem părtași la un impresionant avans tehnologic care a revoluționat toate domeniile cu un impact esențial asupra vieții noastre de zi cu zi.

Florile în epoca modernă sunt supuse unui proces de criogenizare sau liofilizare pentru a-și păstra aspectul perioade îndelungate. 

Cine și-ar fi imaginat cu ceva timp în urmă că acest lucru poate fi posibil ?

Doar prin presare sau uscare mai puteai păstra florile preferate.

Șansa ca florile dăruite să ajungă la gunoi în mai puțin de o săptămână s-a diminuat considerabil iar bucuria de a admira florile preferate a atins cote maxime.

Iată că astăzi totul este posibil prin metode moderne cum ar fi procesul de criogenizare sau liofilizare care este procesul complex de conservare prin care aspectul, forma, textura și prospețimea rămân identice.

Trandafirii au fost și vor rămâne cele mai iubite flori din toate timpurile, se spune că trandafirul a fost creat de către Dumnezeu, iar diavolul a creat spinii în dorința de a-i distruge frumusețea, fără succes însă. 

Ce sunt trandafirii criogenati?

Simbolul trandafirului este cel al iubirii în toate stările și al perfecțiunii absolute iar criogenarea este procesul care îi oferă șansa de a ramane vesnic în această stare.

Procesul unic de conservare a trandafirilor este 100% natural, conservare, care presupune eliminarea apei din produsul congelat (-30 și -55 grade) în prealabil, prin sublimare în vid, apoi prin aport controlat de căldură timp de 3 sau 4 săptămâni. 

Petalele sunt conservate individual apoi reconstruite manual cu grijă pentru ca textura să fie identică cu cea a unui trandafir proaspăt cules.

Acest proces le conferă aspectul, prospețimea și parfumul timp îndelungat făra a necesita intervenția noastră până la 25 de ani.

De ce sa alegem trandafirii criogenati

Pentru aspectul lor natural trandafirii criogenati sau nemuritori sunt la mare căutare, aranjamentele spectaculoase create cu ajutorul acestora impresionează prin rafinament, delicatețe și calitate.

Datorită faptului că sunt naturale 100%, și ecologice datorită consumului redus de energie la transport și depozitare, nu necesită efort mare pentru păstrare.

Alege trandafirii criogenati dacă dorești să oferi cadoul perfect care să dureze și care să păstreze amintirea momentului unic când ai sărbătorit într-o manieră diferită.

Florariile online pun la dispoziție game variate de aranjamente în cutii și buchete premium cu trandafiri criogenati maiestuoși cu semnificații diferite.

Avantajele trandafirilor criogenati

Studii efectuate au concluzionat că persoanele care păstrează florile criogenate în spațiul de lucru și în cel de locuit sunt influențați în mod benefic.

Spre deosebire de trandafirii proaspeți, trandafirii criogenați au numeroase avantaje, fapt pentru care au devenit deosebit de populari.

Alegerea trandafirului nu a fost întâmplătoare, iată  câteva avantaje care nu pot fi ignorate:

  • sunt ecologici 100%
  • rezistă mult timp fără a necesita întreținere deosebită
  • nu sunt sensibili, deci nu se ofilesc 
  • creează amintiri de neuitat
  • reprezintă un cadou unic și special 
  • paletă coloristică uimitoare
  • aspect identic natural și fresh
  • preț accesibil

Trandafirii criogenati au miros?

Iată că, da, putem spune că au miros, miros chiar identic cu cel natural.

La noi în țară doar unele companii pun accentul asupra acestui aspect care întregesc perfecțiunea acestor magnifici trandafiri. 

Printr-un proces de prelucrare a trandafirilor naturali specialiști din Olanda în colaborare cu Fleurs de Prestiges au creat esența inconfundabilă a trandafirilor care conferă acestora un plus valoare.

Diferenta dintre trandafirii criogenati si trandafirii din săpun

Nu la fel de apreciati ca și cei criogenați, trandafirii din săpun ocupă și ei un loc în industria decorațiunilor și aranjamentelor florale. 

Trandafirii din săpun au doar aspectul artificial al trandafirilor, acest lucru îi poziționează în josul clasamentului comparativ cu cei criogenati care sunt net superiori când vorbim de calitate.

Cât costă trandafirii criogenati?

Este știut faptul că trandafirii nemuritori sunt un cadou foarte apreciat prețul acestora variind în funcție de dimensiunea și numărul florilor, tipul de cutie și design-ul aranjamentului.

Când vine vorba de alegerea cadoului ideal, gradul de conștientizare asupra importanței calității este esențial, calitatea nu se poate negocia iar producătorii de aranjamente florale cunosc acest lucru cel mai bine și nu fac rabat. 

Cadourile speciale sunt la un click distanță de noi

Trandafirii nemuritor indiferent de culoare au farmecul lor rafinat și fin care provoacă magie atunci când sunt oferiți din suflet.

Timpul este cea mai importantă valoare a vieții, în această eră a vitezei, florăriile online sunt soluția  convenabilă  pentru a nu-l irosi în aglomerații sau în trafic.

Acum lucrurile sunt foarte simple când vine vorba de alegerea unui cadou inspirat, florăriile online pun la dispoziție o diversitate de o alternative la clasicele buchete florale, aranjamente sofisticate, elegante și cu stil le-au luat locul și pun sentimentele în valoare.

Printr-un simplu click poți  plasa o comandă și ai posibilitatea de a trimite cadouri deosebite în toate regiunile țării.

Indiferent de împrejurări, fie că oferi persoanei iubite, mamei, surorii, persoanelor dragi sau celor care preferă cadouri deosebite, aranjamentele în cutii premium cu trandafiri rezistenți sunt opțiunea care nu poate da greș nici într-o situație.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.