Press "Enter" to skip to content

Top cazinouri online autorizate

Afla unde si cum poti juca ruleta, blackjack sau alte jcouri de top la cazinouri online autorizate in Romania, departe de privirile indiscrete si fara frica de a lua o amenda.

Eu sunt un mare pasionat de jocuri de noroc. Vreau sa-ti prezint cele mai bune optiuni pe care le avem in acest moment pe piata autohtona.

La Unibet poti sa joci sute de jocuri online, de pe un sistem desktop, fara sa descarci nici o aplicatie. Direct din navigator poti juca si la Cazinou Live, cu dealer uman.

Unibet propune 25 de jocuri exclusive. tCele mai bune jackpot-uri din industria jocurilor de noroc online in Romania sunt oferite de operatorul din Malta – aproximativ 25 la numar!

In momentul de fata, valoarea celui mai mare jackpot este de peste 6,6 milioane de euro. Tot aici vei gasi si turnee, in care vei putea concura cu ceilalti jucatori pentru premii puse la bataie zilnic!

Unibet propune 38 de optiuni de a juca blackjack. Blackjack Multihand, Blackjack Classic 5 Hand, Blackjack Double Exposure, Blackjack Single Deck si European Blackjack sunt numai cateva dintre variatiile oferite.

De asemenea, pe langa jocurile virtuale, poti juca blackjack si cu dealer live!

Ruleta clasica, franceza, americana, pro, premier sau europeana nu lipsesc din oferta Unibet. Insa, pentru mine, de departe cea mai interesanta varianta este ruleta multi-player – adica o ruleta virtuala la care joaca mai multe persoane reale in acelasi timp.

Bineinteles, exista si doua sali in care se poate juca ruleta live cu dealer: Grande si Royale.

Daca vrei sa joci de pe mobil sau tableta, Unibet este probabil alegerea ideala pentru tine. Nu vei fi deloc limitat, indiferent de sistemul de operare al dispozitivului tau: Android, iOs sau Windows Phone.

Avantajele cazinourilor online

Indiferent de cele mai bune cazinouri online pe care il vei alege, procentul de premiere este mai mare decat cel intalnit in cazinourile fizice (offline). Si mai mult decat atat, nu poti fi sigur de corectitudinea aparatelor fizice, intrucat verificarile acestora sunt mai greu de facut decat in cazul jocurilor online, care sunt monitorizate in permanenta de comisiile specializate in acest sens.

Intr-un cazinou real, cateodata trebuie sa astepti sa se elibereze un anumit scaun de la masa de ruleta sau un aparat care are jocurile tale preferate. Jucand online, ai posibilitatea sa alegi orice joc in orice moment.

In plus, daca vremea este urata sau nu poti sa te deplasezi pana la un cazinou, poti scoate telefonul mobil din buzunar si indata vei incepe sa te distrezi!

Intimitatea iti poate fi violata de multe ori cand mergi intr-un cazinou. Poate ca nu ai chef sa auzi injuraturile altora, nu vrei sa fii atins de diversi indivizi si vrei sa fumezi sau sa mai faci si altceva intre timp. Jucand online, fie de pe mobil sau de pe laptop, poti sa mergi unde vrei, fie ca ai chef sa stai acasa sau sa mergi la terasa preferata.

Jackpot-urile de la cazinourile offline par mai palpabile de cele mai multe ori, insa, in realitate, lucrurile nu stau deloc asa.

Cazinourile fizice au jackpoturi limitate, care se acorda mult mai rar si dispun de premii mult mai mici. Acest lucru se intampla deoarece incasarile sunt relativ mici si procentul castigurilor este clar in defavoarea jucatorilor.

La cazinourile online se pot acorda zeci de astfel de premii zilnic, in comparatie cu cele offline, unde un jackpot cat de cat relevant se acorda o data la cel putin o luna de zile.

Bonusurile pe care le poti primi intr-un cazinou fizic sunt sucurile si cafelele (berile se platesc). Pe cand, pe internet, ai ocazia sa accesezi numeroase bonusuri care iti vor dubla banii, daca nu chiar mai mult decat atat.


Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.