Press "Enter" to skip to content

Top 5 echipamente portabile care iti fac viata mai usoara

Suntem intr-o continua cursa contracronometru. Maratonul zilnic are ca miza crearea unui program cat mai echilibrat, astfel incat sa dam randament din punct de vedere profesional, sa ne preocupam de noi si sa nu uitam nici de timpul alocat pentru familie si prieteni. Cu toate ca suntem mereu pe fuga, exista anumite tipuri de echipamente moderne ce ne pot facilita eforturile. Vezi si tu care sunt top 5 gadgeturi portabile care iti fac viata mai usoara:

 

  • Smartwatch-ul

 

Mergi la alergat sau nu ai telefonul mobil la indemana? Un smartwatch poate prelua foarte multe dintre comenzile pe care le indeplineste un telefon mobil modern. Astfel, pe langa faptul ca vei sti intotdeauna ora exacta, vei putea primi mesaje SMS sau din diverse aplicatii mobile, poti controla gradul de confort termic al casei tale si poti masura pasii sau numarul de batai ale inimii. Unde mai pui ca smartwatch-urile arata si foarte cool, asa ca devin un accesoriu ideal pentru completarea tinutelor tale, indiferent de stil!

 

 

  • Boxa portabila

 

Esti pasionat de muzica si iti place sa o asculti nu doar in casti, dar mai ales la volume cat mai ridicate? O boxa portabila este principalul accesoriu pe care il poti achizitiona pentru a-ti satisface setea de distractie! Designul compact, preturile avantajoase, calitatea sunetului si nu in ultimul rand usurinta de instalare, precum si facilitatile de conexiune la diverse gadgeturi moderne sunt doar cateva din principalele avantaje pe care o boxa portabila le ofera!

 

 

  • Casa de marcat portabila

 

Gestiunea produselor si inregistrarea tranzactiilor sunt doua dintre operatiunile pe care le faciliteaza o casa de marcat portabila. Un astfel de echipament face parte din categoria aparatelor fiscale indispensabile in orice business care comercializeaza bunuri si servicii direct catre populatie. O casa de marcat portabila de calitate poate fi achizitionata de pe magazinul online datecs.ro.

 

 

  • Castile wireless

 

Castile sunt alte accesorii hi-tech pe care le vedem frecvent la colegii de birou sau la persoanele care se plimba pe strada. Castile wireless, indiferent de mode, sunt mult mai simple din punct de vedere tehnic, ceea ce inseamna o fiabilitate crescuta. In plus, ele sunt mai practice decat cele conventionale si ofera, pe langa toate acestea, o distanta mare de receptie, de pana la 10 metri. Le poti utiliza prin conexiune Bluetooth, folosindu-le pentru PC, laptopuri, tablete, telefoane sau chiar si pentru televizoarele smart.

 

 

  • Bateria externa

 

Telefonul mobil a devenit cel mai utilizat gadget al timpurilor. Tehnologiile variate ofera o multime de optiuni atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone, viata bateriei poate fi o problema chiar si pentru produsele costisitoare. Pentru ca avem atata nevoie de telefonul mobil, necesitatea bateriei externe nu mai are nevoie de nicio justificare. Opteaza pentru un acumulator cu amperajul potrivit astfel incat sa poti incarca si alte dispozitive (ex: laptopul sau tableta).

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *