Press "Enter" to skip to content

Top 4 elemente de care sa tii cont pentru a alege cele mai interesante lumanari parfumate pentru acasa!

Acasa este destinatia preferata a tuturor oamenilor, mai ales dupa o zi dificila la serviciu, in care lista de responabilitati a parut interminabila. Cei care vor sa se rasfete si sa aiba parte de o atmosfera cu totul speciala in propriul camin pot lua in considerarea achizitionarea unor lumanari parfumate, pe care sa le foloseasca cu drag si cu ajutorul carora sa uite de tot! Este vorba despre obiecte care, dincolo de rolul decorativ pe care il au pot induce oamenilor o stare psihica excelenta, dar si relaxarea de care acestia au nevoie!

Aroma

Pentru inceput, indivizii trebuie sa tina cont de faptul ca au la dispozitie o gama larga de arome cand vine vorba despre lumanarile parfumate, astfel incat sa le poata alege pe cele care li se potrivesc cel mai bine. Note florale de iasomie, zambile, trandafir, lalele sau flori de cires: acestea sunt doar cateva dintre variantele pe care le au la dispozitie cumparatorii. Mai mult, ei se pot indrepta si catre lumanarile care miros a vanilie, a ciocolata sau a citrice, in functie de parfmurile lor preferate!

Lumanari parfumate in functie de gramaj

Un alt detaliu pe care oamenii trebuie sa il aiba in vedere cand vine vorba despre lumanari parfumate este ca ele sunt create in mai multe tipuri de gramaje. De exemplu, lumanarile micute pot fi puse in diverse locuri, incepand de la rafturile din dormitor si pana la masutele de cafea din living, acolo unde familia se aduna pentru a petrece timp de calitate! In acelasi timp, exista si lumanari mai mari, care sunt excelente pentru ca pot fi folosite pe termen lung ori de cate ori indivizii simt nevoia de un moment de respiro, in care pur si simplu sa se relaxeze!

Design

Astazi exista atat de multe modele de lumanari, incat celor care se afla in timpul unei sesiuni de shopping le poate fi dificil sa le aleaga pe cele mai frumoase. Simple, clasice, in forma de ingerasi, in forma de fructe sau in forma de inimioara: lumanarile sunt atent create pentru a induce celor care le folosesc starea de liniste mult dorita. Este important ca indivizii sa aleaga modelele de lumanari in functie de spatiul in care urmeaza sa le foloseasca, astfel incat sa contribuie frumos la crearea unor spatii interesante ca design!

Gama cromatica

Nu in ultimul rand, cei care vor sa isi cumpere lumanarile parfumate preferate trebuie sa tina cont si de culoarea acestora. Daca modelele simple, uni sunt mult mai usor de pus in orice incapere din casa, cele colorate, care au modele interesante trebuie sa fie puse in camerele in care se potrivesc cel mai bine din punct de vedere cromatic.

Toate cele mentionate anterior sunt detalii la care indivizii trebuie sa fie atenti atunci cand cauta lucrurile cu ajutorul carora sa isi contureze o atmosfera deosebita acasa. Lumanarile pot fi folosite in serile relaxante, dar si in momentele romantice!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.