Press "Enter" to skip to content

Top 3 modele de genti perfecte de purtat la birou

Pregatirea inainte de a merge la birou se finalizeaza de regula cu ceea ce cuprinde geanta pentru o zi plina. Portofelul, computerul, agenda, pranzul, o carte si produsele cosmetice sunt esentiale, dar unde vor avea loc toate?

Solutia este simpla: o geanta office cu un design functional destinat nevoilor zilnice.

In primul rand, atunci cand vorbim de genti dama, materialul trebuie sa fie unul rezistent, fie ca este piele sau un inlocuitor de piele de calitate, aceasta trebuie sa sutina greutatea tuturor elementelor necesare pentru o zi de lucru. In al doilea rand, este de preferat ca dimensiunile sa fie unele generoase, unele articole cu dimensiuni mai mari avand nevoie de spatiu. Iar in al treilea rand, aspectul acesteia trebuie sa se armonizeze cu sezonul si tinuta aleasa.

Iti propunem 3 modele de genti dama ieftine care vor deveni accesoriul preferat pentru birou.

  1. Gentile cu un singur compartiment

Chiar daca vorbim de o geanta cu un singur compartiment, buzunarele atasate in interior sau exterior pot ajuta in gasirea mai rapida a obiectelor mici precum cheile, telefonul sau rujul. In acest caz, interiorul nu este divizat, iar lucrurile cu dimensiuni mai mari pot intra usor.

2. Gentile cu doua comaprtimente

Acest tip de genti este foarte util atunci cand este nevoie de un spatiu mai bine organizat. Cele doua compartimente vor ajuta in pastrarea mai buna a ordinii in interorul gentii.

  1. Gentile cu trei compartimente

Este ideal ca atunci cand tableta trebuie luata la birou zilnic, geanata sa aibe un compartiment dedicata ei. Astfel aceasta va fi ferita de eventuale zgarieturi la contactul cu alte obiecte si vei ajunge mai usor la ea.

Fie ca vorbim de posete dama cu un singur compartiment sau mai multe, este important ca geanta pentru birou sa iti satisfaca nevoile atat cele functionale, cat si de stil.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.