Press "Enter" to skip to content

Tigla metalica de la Bilka – cea mai buna solutie pentru acoperisul tau

Dezvoltatorii imobiliari caută în permanență cele mai bune soluții pentru siguranța și confortul locuințelor noi, iar țigla metalică a devenit tot mai apreciată de fiecare constructor pentru calitățile pe care le poate avea. Se spune că o colaborare între mai multe companii de succes nu poate să ducă decât la un succes răsunător, de aceea constructorii se bazează pe cel mai cunoscut producător de țiglă metalică din România, Bilka. Dacă și-a demonstrat calitățile de-a lungul timpului și este una dintre cele mai vândute învelitori, de ce mai stai pe gânduri atunci când îți dorești un acoperiș rezistent?

Majoritatea magazinelor specializate în domeniul construcțiilor dețin țiglă metalică achiziționată de la Bilka pe care o vând mai departe cu un anumit adaos. În această practică nu este nimic rău, dar atunci când ne propunem să achiziționăm cantități importante, cel mai avantajos mod ar fi să apelăm direct la producătorul de bază. Acest brand a devenit sinonim cu calitatea deoarece, de-a lungul timpului, au arătat că produsele pe care Bilka le scoate în piață sunt de calitate superioară și au o durată lungă de viață.

Blocurile noi care oferă apartamente de vânzare, casele, dar și spațiile comerciale construite în ultimii ani sunt acoperite cu țiglă metalică, iar această alegere este făcută de fiecare proprietar cu gândul la viitor. Pentru că este o investiție pe care nu o facem de multe ori în viață, este important să-i acordăm acoperișului nostru mare atenție atunci când este construit sau reparat. Soluțiile moderne de învelitori ne pot ține departe de o listă lungă de probleme ce pot fi provocate de infiltrațiile apei în structura de rezistență a acoperișului.

De ce să alegi țiglă metalică de la Bilka pentru acoperiș?

Bilka este o companie construită în România în urmă cu mai bine de 12 ani, iar de atunci și până în prezent au avut obiectivul de mulțumi fiecare client, target care a fost îndeplinit cu succes în fiecare an de activitate. Atunci când ne gândim la țiglă metalică de calitate este imposibil să nu discutăm despre acest important brand românesc.

În funcție de gusturile pe care le avem în materie de culori, țigla metalică de la Bilka este potrivită pentru fiecare constructor deoarece se poate găsi într-o mulțime de stiluri și culori. Mai mult decât atât, este un material care se montează cu ușurință într-un timp scurt.

Pentru că Bilka a ținut cont de toate aspectele care pot transforma un acoperiș într-un adevărat scut de protecție împotriva fenomenelor meteo, tigla metalica este un material care nu pune mare presiune pe structura de rezistență a acoperișului, greutatea țiglei metalice fiind mult mai mică decât a țiglei ceramice.

Atunci când vă doriți o soluție sigură pentru acoperișul locuinței dumneavoastră, consultați oferta Bilka pentru țigla metalică. Fiecare constructor cu experiență vă va recomanda acest produs indiferent de stilul pe care doriți să-l abordați pentru propria locuință.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *