Press "Enter" to skip to content

Tigla metalica BILKA – durabiliatate si rezistenta

Construirea unei locuinte implica mult stres, efort si oboseala, de la momentul in care ai turnat fundatia, pana la alegerea acoperisului si, ulteior, mobiliarea si decorarea imobilului. Viata si parcursul fiecarei persoane sunt bazate pe alegeri care ne pot influenta pozitiv sau negativ, ne pot face viata mai usoara sau mai complicata.

Cand ati ajuns la punctul in care veti alege acoperisul pentru viitoarea casa, trebuie sa luati in calcul ca nu este un element care se poate schimba cu usurinta, precum este cazul mesei din bucatarie. Daca nu sunteti multumit de calitatea acoperisului, investitiile si costurile vor fi extrem de mari, pentru ca acum, pe langa tigla metalica Bilka si echipa angajata sa o monteze, va trebui sa suportati si cheltuilile si efortul pentru a da jos vechiul acoperis.

Chiar daca costurile pentru a ridica o casa nu sunt deloc mici si poate sunteti tentat, cand ati ajuns la etapa finala, sa mai restrangeti din investitie si sa alegeti materiale mai ieftine, analizati cu atentie riscurile la care va supuneti pentru ca aceasta este o greseala pe care multe persoane o fac. Din dorinta de a economisi bani pentru urmatoarele investitii ce vor avea loc, aleg ca acoperisul sa fie din tigle sau materiale de slaba calitate. Bineinteles ca slaba calitate ajunge la un moment dat sa aduca si repercursiuni si obliga locatarii sa faca din nou schimbari.

3 avantaje pe care tigla metalica Bilka le are

In ultimii ani oamenii au construit, au renovat si au modifcat datorita modificarilor in plan socio-economic si cultural care au avut loc. De actualitate nu mai sunt casele cu decoratiuni folclorice, ci cele moderniste, cu dotari inovative si aspect contemporan. Astfel, cererea fiind mare, piata s-a dezvoltat intr-atat incat sa poata acoperi o mare parte din solicitarile clientilor.

In gama variata si in multitudinea de modele din care o persoana poate sa aleaga pentru acoperisul casei, s-au strecurat si materiale mai putin calitative, dar mult mai ieftine.

Iata doar 3 avantaje pe care tigla metalica Bilka le are, chiar daca pretul este putin mai mare, adica raportat la calitatea materialelor:

  • Montajul. Daca doriti sa salvati cati bani si sa economisiti, investiti intr-un acoperis de calitate, dar ocupati-va dumneavoastra de montajul acesteia, daca aveti cel putin cateva cunostinte in domeniu. Tigla metalica este foarte usor de amplasat si intr-un timp mult mai scurt decat in cazul tiglei ceramice.
  • Estetica. Este un fapt bine observat si recunoscut de toata lumea ca tigla metalica infrumuseteaza aspectul locuintei si pune in valoare cladirea. Se incadreaz foarte usor in diverse modele de constructii si reuseste sa creeze de fiecare data un impact vizual pozitiv.
  • Rezistenta. In mod normal, o tigla metalica de calitate are ca si durata de viata cel putin 50 de ani. Pentru a verifica daca furnizorul pentru tigla de pe acoperisul dumneavoastra este unul de calitate, alegeti firme care sunt pe piata de cel putin 15 ani. Astfel, veti putea face singur o analiza a calitatii lucrarilor procedente.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *