Press "Enter" to skip to content

The Temple Social Pub – top puburi Bucuresti

The Temple Social Pub a fost conceput un pub conceput cu adevarat din pasiune  pentru mancare buna si atmosfera frumoasa alaturi de gasti mari de prieteni! Situat in categoria restaurante Bucuresti, templul gazduieste weekend de weekend Concerte, seri de Stand-Up Comedy si Open Mic, Karaoke acompaniat de un band live si Teatru.

Pentru ca distractia sa se imbine cu bunul gust, oamenii din temple au conceput un meniu variat de mancare, bazandu-se in special pe burgeri, coaste si tot ce tine de prepárate homemade.

puburi bucuresti

Odata ce pasesti in Temple, nu ai cum sa nu ramai impresionat de casa care il gazduieste, o constructie a unor boieri din anii 1900, cu vidralii, candelabre impozante, lemn masiv, dar si table, multe flori, biblioteci cu peste 500 de carti. Cele doua incaperi de la parter, Library si Big Ben, sunt cu adevarat asemanatoare cu un muzeu londonez. In partea de la etaj, exista un spatiu care gazduieste concertele, plus mezanin al acestui spatiu si rooftop.

Temple ramane un loc clasat in preferinte cand vorbim despre puburi bucuresti. Pe langa toata constructia, ceea ce ne-a cucerit a fost rooftopul de unde poti vedea Bucurestiul printre mirosul de tei si un cocktail reusit.

Pub-ul se lauda cu o colectie impresionanta de whiskey-uri, peste 200 de sortimente, printre care si multe single malt-uri pentru cunoscatori, cum ar fi: glenfiddich, balveine, Black Label, Glenlivet, plus multe altele. Pentru persoanele care nu consuma alcool, exista limonade facute cu capsuni proaspete, castravete, rozmarin, miere naturala, plus lamaile soarse pe loc.

Preturile din The Temple Social Pub sunt total neasteptate, atunci cand intri intr-un asemenea loc te astepti ca preturile sa fie pe masura, ei bine aici este diferit. Totul este accesibil si chiar de buna calitate. Am reveni oricand cu drag si va recomandam si voua sa il incercati!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.