Press "Enter" to skip to content

Testul PCR la SYNLAB este efectuat cu profesionalism!

În funcție de tehnologia de testare, aceste teste pot determina dacă o persoană a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 sau dacă are deja boala COVID-19. În prezent, mai multe tipuri de teste precum testul PCR sunt utilizate pentru a diagnostica infecția cu coronavirus (serologie, biologie moleculară și antigenicitate).

Testul PCR: test virus COVID-19.

testul pcr

Momentul testului depinde de mai mulți factori, în funcție de scopul testului – pentru a detecta o infecție activă cu COVID-19 sau pentru a confirma că aveți boala.

Testele PCR se fac cât mai curând posibil după simptomele unei infecții ale tractului respirator superior (specifică pentru COVID-19) sau contactul cu o persoană infectată, deoarece aceste teste pot detecta infecții virale comune.

Test rapid COVID pentru antigeni de coronavirus în primele 5-7 zile de la simptomele COVID-19. Investigarea epidemiologică rapidă și testarea promptă pozitivă a contactelor asimptomatice cu expunere ridicată sunt recomandate în comunitățile cu cazuri crescute de COVID-19, focare confirmate de RT-PCR și testarea PCR în absența contactelor potențiale de infecție.

Această identificare rapidă a antigenelor virale poate fi folosită și ca metodă de screening și de testare în serie pentru personalul medical, îngrijirea la domiciliu, unitățile închise (centre de detenție) și zonele de transmitere comunitară în curs.

Testele de anticorpi sau testele serologice pentru anticorpii neutralizanți IgG anti-spiking împotriva noului coronavirus sunt utilizate pentru a monitoriza răspunsul imun al persoanelor care au primit COVID-19 și/sau vaccinări.

Testul PCR este o necesitate in ziua de astazi. Trebuie utilizat pentru a stopa raspandirea virusului COVID-19.

Testul PCR este modalitatea sigura prin care putem vedea daca avem aceasta infectie in corp. Testul PCR este la indemana tuturor.

Testele PCR funcționează prin detectarea genelor de coronavirus în probe umane.

Probele sunt colectate în același mod, dar acestea trebuie trimise la un laborator pentru analize de către profesioniști. Aceasta înseamnă că poate dura câteva zile pentru a obține rezultate. Cu toate acestea, ele sunt foarte precise. Un alt aspect important este că testele antigene sunt mai ieftine decât testele PCR.

Testele cu antigen care arată una dintre modificările genetice pot fi folosite pentru a identifica diferite variante, dar pot duce și la rezultate fals pozitive dacă testul nu reușește să detecteze mutația.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.