Press "Enter" to skip to content

Termenii si conditiile inchirierii unei masini in Bucuresti

Pe termen scurt sau lung, cu livrare imediata si gratuita, poti beneficia de o masina inchiriata din clasa economy, luxury, SUV sau 4×4. Daca programezi o iesire cu un grup mai mare de persoane, microbuzele 8+1 sunt solutia perfecta. In maximum 3 ore de la solicitare, poti beneficia de modelul ales din parcul auto al firmei de inchirieri masini Bucuresti.

Serviciul de inchirieri auto a devenit un trend in special in cazul companiilor care nu dispun de parc de masini si in cazul cetatenilor romani sau de alta nationalitate care ajung in tara pentru o vacanta, un eveniment special sau intalniri de afaceri.

Atunci cand nu ai posibilitatea sa utilizezi autoturismul personal, din diverse motive, iar activitatile cotidiene presante impun ajutorul unui mijloc de transport rapid, inchirierea modelului de care ai nevoie de la focusrent.ro este solutia cea mai viabila. Te poti deplasa astfel liber, fara sa depinzi de transportul in comun sau de serviciul de taxi, rezolvand in timp util toate sarcinile stabilite.

Serviciu de inchirieri cu program non-stop

Prin simpla apelare telefonica sau prin intermediul solicitarii online, firma de inchirieri masini in Bucuresti iti poate rezerva autoturismul de care ai nevoie. Vei gasi la orice ora un membru al echipei care sa raspunda solicitarii tale, beneficiind de serviciul de consultanta non-stop. Iata modelele pentru care ai putea opta prin intermediul firmei de inchirieri auto!

• Masini din clasa economy: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Volkswagen Golf, Skoda Octavia;
• Masini din clasa luxury: VW Touran, Mercedes Benz A klasse, VW Passat, Audi A4, Mercedes Benz C klasse, Mercedes Benz E klasse, Mercedes Benz GLA, Mercedes Benz GLC Coupe;
• Masini din clasa SUV si 4×4: Dacia Duster, VW Tiguan, BMW X5, Mercedes Benz GLE;
• Inchirieri microbuze 8+1 locuri: VW Transporter, Mercedes Vito, Mercedes Benz V klasse.

Termenii si conditiile pe care trebuie sa le respecti

Desigur, pentru asigurarea unei colaborari responsabile, firma de inchirieri masini in Bucuresti a stabilit respectarea unor termeni si conditii, precum atentia in trafic, conduita corespunzatoare si asumarea in caz de accident.

Responsabilitatea si conduita in trafic

Evident, cea mai importanta conditie este sa conduci cu atentie, respectand toate regulile Codului rutier aflat in vigoare. Este interzisa utilizarea autoturismului in curse si nu se permite supraincarcarea sau tractarea altor vehicule, precum masini sau remorci. Nu te urca la volanul autovehiculului inchiriat atunci cand esti sub influenta bauturilor alcoolice, somniferelor si altor substante care scad reflexele si atentia la condus.

Nu abandona autovehiculul si nu il lasa nesupravegheat cu cheile in contact

Firma de inchirieri masini in Bucuresti trebuie instiintata in cel mai scurt timp in cazul unui accident sau al unei defectiuni, caz putin probabil, pentru ca autoturismul sa fie reparat la un service autorizat. Nu este permisa abandonarea masinii inchiriate sau lasarea autoturismului cu cheile in contact, neincuiat ori cu geamurile deschise.

Anunta imediat firma de inchirieri auto in cazul unui accident

Daca ai avut nesansa sa fii implicat intr-un accident rutier, sa fie furat autoturismul sau sa sufere distrugeri materiale, ai obligatia de a anunta imediat firma de inchirieri si de a obtine numerele de telefon ale martorilor si partilor implicate. In niciun caz nu trebuie sa abandonezi automobilul.

Asadar, daca ai implinit 21 de ani si esti posesorul carnetului de sofer de minimum 1 an, apeleaza la firma de inchirieri masini Bucuresti oricand ai nevoie de servicii de inchirieri auto de top.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.