Press "Enter" to skip to content

Terapia cu ultrasunete – numeroase avantaje pentru ten

Apeleaza si tu la tratamentul cu ultrasunete corporale si faciale

ultrasunete

Doamnele si domnisoarele se confrunta adesea cu cea mai frecventa problema pentru femei, si anume renumita celulita. Ceea ce le face pe femei sa-si piarda increderea in ele sunt zonele de grasime de pe corp si aspectul de coaja de portocala, dar pot fi si vergeturile care se incearca des sa le faca sa dispara sau sa se estompeze.

Din aceasta cauza, au adoptat diverse procedee magice, dar niciuna nu a rezultat. Multi dintre ei au descoperit metoda ideala, o procedura cu ultrasunete care poate imbunatati elasticitatea si fermitatea pielii atat pe corp cat si pe ten.

Pentru cine este aceasta metoda cu ultrasunete?

De cele mai multe ori, atunci cand o persoana intra intr-o clinica de remodelare corporala cu ideea unei examinari cu ultrasunete, prima intrebare este: „Doare acest proces?”

Raspunsul este nu. Toti cei care fac astfel de proceduri spun ca nu sufera deloc de niciun disconfort sau durere. Tot ce veti simti este un disconfort minim al pielii, care este o usoara incalzire. Acest lucru nu poate fi considerat oricum dureros. Vezi mai multe detalii aici despre procedura: http://www.fysiogand.ro/ultrasunete/

In plus, inainte de intalnirea ta pentru tratamentul cu ultrasunete, vei avea ocazia sa-i spui terapeutului care sunt asteptarile tale si ce vrei cu adevarat. Apoi, acesta va personaliza programul in functie de nevoile dvs. Daca participati in mod regulat, aceste cursuri isi vor arata rezultatele uimitoare imediat.

Din punct de vedere medical, utilizarea ultrasunetelor nu este periculoasa

Stim ca atunci cand auziti despre un tratament care implica raze ce nu se pot vedea cu ochiul liber, multi dintre voi se vor simti speriati pentru ca credeti ca va va dauna organismului. Dar retineti ca nu este cazul. In timpul si dupa procedura, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la orice posibil disconfort.

In cel mai rau caz, vei simti doar o caldura simpla si subtila, asa cum am mentionat anterior. Acest lucru se datoreaza faptului ca bagheta cu ultrasunete actioneaza pe intreaga suprafata a pielii.

Te asteptam cu drag la clinica Fysiogand din Bucuresti!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.