Press "Enter" to skip to content

Tapiterie crapata sau puternic deteriorata? Apeleaza la experti in vopsire piele auto!

Nu iti face griji daca tapiteria din piele din interiorul masinii tale este puternic deteriorata. Exista solutii, iar ele sunt mai aproape decat iti imaginezi. La distanta de un click, poti gasi furnizori de servicii de detailing, care se ocupa si de vopsire piele auto.

Ai grija, insa, cu cine vei colabora! E important sa te asiguri ca vei plati o firma serioasa, care aplica cele mai moderne proceduri in curatarea, intretinerea si vopsirea materialului pretentios. Riscul este ca anumite produse sa provoace daune si mai mari, daca ele nu sunt profesionale, utilizate de specialisti cu experienta. Avem cateva sfaturi pentru tine numai bine de aplicat, in acest articol.

Atunci cand pielea auto nu este intretinuta corect

Un lucru este cert: pielea este un material pretentios. Ca atare, necesita un tratament  pe masura: special. Daca ai folosit masina in scop de serviciu, ai o familie numeroasa cu copii, sau – pur si simplu – timpul isi spune cuvantul prin uzura tapiteriei, e posibil sa te confrunti cu crapaturi sau deteriorari ale pielii. Nu te ingrijora, pentru ca solutiile exista si sunt oferite de specialistii in vopsire, ce se asigura inclusiv de micile reparatii. Daca aveai in plan sa inlocuiesti elementele tapitate, cu altele noi, iti recomandam sa nu o faci pana nu ceri pararea expertilor in detailing auto. Este posibil ca totul sa poata fi reparat chiar si 100%:

 • volanul din piele;
 • scaunele si bancheta acoperite cu tapiterie din piele;
 • pielea de la schimbatorul de viteze;
 • manerele usilor din piele auto;
 • si nu numai.

Ce este detailing-ul auto si cat costa vopsirea elementelor din piele?

Detailing-ul auto castiga din ce in ce mai multa popularitate, in zilele noastre. Spre deosebire de un simplu proces de spalare sau de cosmetizare auto, detailing-ul (asa cum ii spune si numele) se ocupa in detaliu de curatarea, ingrijirea si restaurarea autoturismelor. Detailing-ul interior include vopsirea elementelor din piele, daca acest lucru este necesar, intr-un mod profesionist, utilizandu-se cele mai calitative produse. Pretul variaza de la un furnizor la altul, insa e posibil ca si calitatea serviciilor sa fie una total diferita. De aceea, atunci cand vrei sa cauti o firma specializata in domeniu, fii atent la mai multe aspecte, precum:

 • oferta de servicii si pachetele complete;
 • review-urile altor clienti despre calitatea serviciilor oferite si promptitudine;
 • tipul de produse utilizate;
 • tipul de proceduri folosite;
 • tipul de echipamente;
 • recomandarile respectivei firme.

Andysgarage.ro, experti in vopsire piele auto in care merita sa ai incredere

Fie ca este deteriorata partial sau complet, fie ca este doar decolorata, pielea auto poate fi restaurata prin vopsire si mici reparatii, de care cei mai buni experti din domeniu: Andysgarage.ro. Ne-a atras atentia prin recomandarile clientilor, care vorbesc despre profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea si modul prietenos de comunicare al angajatilor acestei firme.

Mai mult, au preturi foarte bune si au o platforma online, unde te poti informa – de la A la Z – despre oferta completa de servicii. Au experienta in vopsire piele auto, de la elemente particulare (volan, banchete, scaune, schimbatoare de viteza, manere de usi), pana la interioare complete. Se ocupa de ambele tipuri de proiecte, in functie de nevoile tale, ceea ce este un mare atuu – spre deosebire de alte firme care nu preiau decat, obligatoriu, interioare auto complete.

Cei de la Andysgarage.ro au si oferte promotionale de sezon la pachetele complete de detailing auto.

Date de contact

E-mail: +40727 556 750

Tel: office@andysgarage.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.