Press "Enter" to skip to content

Tablele magnetice sunt populare si ideale pentru afisaj si prezentari

Daca iti inchipui ca vei gasi table magnetice doar in birourile marilor companii si in salile de sedinta te inseli. Tablele magnetice au devenit foarte populare, le gasim in universitati, in sali de seminarii si de prezentari, in salile de sedinte ale Senatului universitar, dar si in birourile conducerii facultatilor. De asemenea, mai intalnim table magnetice si in sediile firmelor mai mici, poate la anumite prezentari publice, intalniri importante, chiar si in istitutiile de presa.

De ce sunt asa de populare? In primul rand pentru ca se monteaza usor, sunt rezistente la zgarieturi si la socuri mecanice. In al doilea rand pentru ca se poate scrie foarte simplu pe ele cu markere speciale si se poate sterge si mai usor. In al treilea rand pentru ca nu au nevoie de intretinere prea mare si se pot depozita si transporta foarte usor dintr-o sala in alta sau dintr-un loc in altul.

In al patrulea rand tablele cumparate dintr-un magazin de birotica au si garantie extinsa, pana la sapte ani, vin si cu accesorii speciale pentru o utilizare mai simpla si mai sigura. In al cincilea rand tablele permit si lucrul cu diversi magneti si ofera suport foarte bun pentru orice prezentare de calitate. Tablele magnetice au preturi bune si se pot gasi si la reducere oricand intr-un magazin de birotica online, consultantii magazinului va pot indruma spre alegerea unei table potrivite pentru activitatile desfasurate. Pe table se pot afisa si orare, programe de lucru, performantele atinse, diverse oferte, asa ca le putem vedea chiar si prin HoReCa, de la restaurante si hoteluri la diverse afaceri mai mici.

Cu tablele magnetice orice prezentare sau afisare va fi mai interactiva, va arata mai bine si toti cei care asista la prezentari vor retine mai bine informatia prezentata. De asemenea tablele moderne au suprafete care nu isi pierd calitatile odata cu trecerea anilor, asa ca le puteti folosi foarte bine la fel ca in prima zi si dupa cativa ani.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.