Press "Enter" to skip to content

Swagtron are SWAG la CES 2017 !

Swagtron cunoscut anterior ca Swagway ,a prezentat la CES 2017 o mulțime de produse noi. Până în prezent aceștia aveau pe piață produse electrice ca : skateboarduri, scutere, și hoverboard-uri.Acum aceștia au atras atenția cu o bicicletă de mărime completă , un monociclu și o placă de surf , toate acestea fiind electrice. Aceste noi categori au SWAGtron(nu întrebați).

Noile produse arată astfel:

Motocicleta SwagCycle poate atinge o viteză de până la 80 de km/h și are un motor de 250W cu o durată de viață de până la 90 de km. Aceasta deține și un ecran pe ghidon care indică viteza și distanța parcursă.

SwagRoller este un monociclu care atinge o viteză de 16km/h este rezistent la apa și deține un difuzor bluetooth, fiind  asemănător cu noul hoverboard off-road  special pentru iubitorii de natură.

Pentru mine SwagSurf este cea mai interesantă lansare. O placă de surf electrică care poate atinge o viteză de 23 de km/h. Mă bucur că cei de la Swagtron au depus eforturi și au venit cu ideei noi deaorece piața de planșe electrice este în continuă dezvoltare.

Swagtron nu a dezvăluit detalii despre noile  produsele și nici despre prețurile acestora , totul fiind probabil o chestiune de marketing.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *