Press "Enter" to skip to content

Suplimentarea cu aminoacizi, extrem de utilă în timpul sezonului rece

Nu este obligatoriu să te simți slăbit și extenuat la începutul sezonului rece. Există metode prin care îți poți menține sănătatea și starea de bine pe tot parcusul anului.

Cea mai bună metodă de a-ți menține sănătatea în timpul sezonului rece este să mănânci sănătos (fructe și legume proaspete, carne slabă, lactate), să faci mișcare în mod regulat și să iei suplimente alimentare care să-ți fortifice imunitatea.

Aminoacizii sunt cărămizile ce stau la baza proteinelor. Anticorpii care se formează în organism ca răspuns la pătunderea virusurilor sau bacteriilor în corp sunt de fapt aminoacizi. De aceea, suplimentând aportul de aminoacizi, contribui de fapt la creșterea imunității. Rolul aminoacizilor în corp este unul complex, aceștia contribuind la o serie întreagă de procese, printre care și la formarea neurotransmiţătorilor, care îmbunătăţesc dispoziţia şi capacitatea de lucru, diminuând oboseala.

Amino Blast Mega Forte conține 13.900 mg de aminoacizi per fiolă, la care se adaugă 3.000 mg L-ornitină și 3.000 mg L-arginină. Amino Blast oferă toți aminoacizii în formă liberă și sub formă de peptide. Echilibrul optim al cantității de aminoacizi susține regenerarea și creșterea musculară după antrenamentele intense. Acest produs de calitate superioară a fost dezvoltat și testat cu succes pentru uzul culturiștilor profesioniști, fiind un produs pentru campioni.

Fiind un supliment sub formă lichidă, este ușor de absorbit de corp pentru a fi folosit extrem de rapid (5-10 minute!). Amino Blast este produsul hardcore absolut – compoziția sa întrunește cerințele speciale ale sportivilor după antrenamentele intense.

Amino Essential este un supliment sub formă de capsule ce oferă doze mari și rapide de aminoacizi esențiali. Amino Essential poate îmbunătăți efectul anabolic al antrenamentului intensiv, contribuie la regenerarea musculară și  stimulează sistemul imunitar pentru performanţe crescute. 

Pentru o recuperare rapidă după antrenamente intesne, Amino Recovery este suplimentul potrivit. Aminoacizii ramificati BCAA, Leucina, Isoleucina si Valina au proprietăți revitalizante și recuperatoare. Înainte de antrenament, acestia protejează masa musculară, iar în sporturile de rezistență, oferă energie, evitând utilizarea de glicogen muscular ce duce la instalarea oboselii. După antrenament, accelerează recuperarea muschilor, datorita efectului lor de reconstrucție.

Cu ajutorul suplimentelor Weider, îți poți păstra sănătatea, vitalitatea și îți poți îmbunătăți antrenamentele pentru o formă fizică de invidiat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *