Press "Enter" to skip to content

Super Mario Run scor record de la lansare

Super Mario Run este pe cale să aibe cea mai mare lansare din istoria App Store .Se pare că jocul a fost descărcat de 2,85 de milioane de ori , în prima zi de la lansare.

Jocul a fost lansat în 150 de țări acumulând acest număr de descărcări trecând peste Pokemon Go care în prima zi de la lansare a fost descărcat de 900.000 de ori ( trebuie specificat că Pokemon Go a fost lansat pentru prima data în 3 țări ) .Numărul mare de descărcări  a fost și din cauza publicității excesive pe care jocul a avut-o înainte de lansare .

Momentan jocul este gratuit în App Store dar nu este întreaga versiune , aceasta trebuie cumpărată cu 9,99 $, iar anul viitor se așteaptă debutul și pe Android. Popularitatea jocului este o veste bună pentru cei de la Nintedo.

Chiar și eu am descărcat jocul și l-am jucat și probabil o să îl mai joc .  Este o experiență frumoasă care îmi aduce aminte de copilărie când jucam pe consolă acest joc și îl recomand pentru cei care au pierdut ore întregi pentru a salva prințesa din jocurile precedente.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.