Press "Enter" to skip to content

Ai grijă de zâmbetul tău

Un zâmbet perfect, nu poate fi niciodată obținut fără o atenţie deosebită acordată sănătății. Vizitele regulate la medicul dentist, o alimentaţie corectă, precum şi însușirea unor reguli simple de igienă orală, vă vor ajuta să păstrați dantura perfectă pentru un timp cât mai îndelungat.

Cum arată ultimele date statistice, problemele dentare se plasează pe primul loc între toate afecţiunile organismului. Neglijarea igienei orale duce la apariţia bolilor parodontale şi a cariilor complicate, cauze principale ale pierderii dinţilor. De cele mai multe ori ne adresăm la stomatolog doar atunci când intervine durerea. Şi este atât de simplu de a evita astfel de neplăceri…

Vizita la o stomatologie din Chișinău

Întrucât sănătatea dinţilor are un rol important în sănătatea întregului organism şi îmbunătăţeşte calitatea vieţii, ce-ar fi să mergeţi cât mai curând la dentist? Vă este frică? Dacă examenul stomatologic vă nelinişteşte atât mult, dentistul vă ajută să învingeţi această teamă. Să ştiţi că consultaţia ar putea să vă surprindă în mod plăcut! Tratamentele stomatologice moderne nu mai sunt experienţele traumatizante pe care şi le amintesc probabil bunicii noştri. Dentiştii au obiectivul de a alina durerea, nu de a o provoca.

clinca de stomatologie chisinau

 

La Imperial Dent beneficiaţi de tratamente complete de stomatologie generală, estetică şi implantologie dentară, ce implică manopere nedureroase, rapide şi minimal invazive, oferite de un personal atent la nevoile dumneavoastră. Clinica este reprezentată de o echipă tânără şi devotată calităţii şi profesionalismului, cu o vastă experienţă în rezolvarea celor mai complexe cazuri, care are timp pentru a asculta, a răspunde şi a face ca fiecare pacient să se simtă bine.

Imperial Dent aplică cele mai noi şi mai performante aparate şi tehnici menite să asigure rezultate durabile şi cele mai confortabile tratamente, fără stres şi fără durere, ce pot fi aplicate în siguranţă atât la adulţi, cât şi la copii. Medicul stomatolog va evalua starea sănătăţii dumneavoastră dentare şi va realiza un plan personalizat corect şi complet, după care împreună veţi discuta despre variantele de tratament şi despre modalităţile de soluţionare a problemelor apărute într-un timp cât mai redus.

Majoritatea dintre noi amână vizita la medicul dentist invocând şi aspectul financiar. Însă… serviciile dentare sunt mult mai costisitoare pentru cei care nu merg cu regularitate la cabinetul dentar. Fără prevenție și controale regulate, chiar și cu o igienă orală corespunzătoare, în timp, problemele dentare nu ne ocolesc. Imperial Dent oferă în Moldova servicii dentare la preţuri care nu depăşesc posibilităţile financiare ale majorităţii oamenilor, chiar şi ale celor cu resurse limitate.

Este esenţial ca fiecare dintre noi să conştientizeze importanţa îngrijirii permanente a dinţilor, să cunoască simptomele afecţiunilor buco-dentare şi a modului în care acestea pot avea urmări grave pentru întreg organismul. A preveni este mult mai uşor decât a trata! Din fericire, moldovenii tind să fie mai atenţi cu obiceiurile de igienă orală şi au o atitudine pozitivă faţă de experienţele stomatologice, iar vizitele regulate la medicul dentist au devenit deja parte integranta dintr-un lifestyle sănătos.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.