Press "Enter" to skip to content

Steroizii si performanta

Exista mai multe tipuri de steroizi pentru ca fiecare are un profil unic daca ne raportam la potenta, toxicitate, efecte secundare si sinergism. De exemplu, daca un culturist competitiv ar vrea sa adauge cateva kg la masa musculara ar putea opta pentru un anumit ciclu de steroizi, diferit fata de cel pentru un sportiv care vrea sa slabeasca, pastrand in acelasi timp plinatatea masei musculare.

Cat de eficienti sunt steroizii?
Multi din cei care folosesc steroizi ar vrea sa credeti ca trupurile lor supraomenesti sunt mai degraba rezultatul muncii depuse decat a steroizilor, insa acest lucru nu este adevarat. Da, este nevoie de multa munca pentru a construi un trup cu o masa musculara impresionanta, dar, in acelasi timp e nevoie si de steroizi.

Motivul pentru care se intampla acest lucru este unul simplu: in mod normal puteti creste masa musculara si puteti slabi foarte greu.

Dar inainte de a vorbi despre limitele naturale de crestere a masei musculare si de pierderea in greutate, sa aruncam o privire si sa vedem cat de puternici sunt steroizii cu adevarat.

Studii despre eficienta steroizilor

Un studiu efectuat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Maastricht a constatat ca, pe parcursul unei perioade de 10 saptamani sau mai putin, castigurile medii musculare la o persoana care face antrenament de rezistenta si consuma steroizi anabolizanti a variat intre 2 si 5 kg. Cea mai mare valoare de crestere a musculaturii a fost de 7 kg, acumulata in doar 6 saptamani de powerliftinc cu steroizi.

Daca aceste cifre nu va zic nimic, ganditi-va la urmatoarele cifre: potrivit celui mai exact model bazat pe stiinta cresterii masei musculare in mod natural barbatii pot lua maxim 9 – 11 kg in primul an de haltere, iar femeile 4 – 6 kg.

Cu toate acestea, cu un ciclu potrivit de steroizi si un regim alimentar corespunzator puteti realiza acest lucru in doar doua pan ala 4 luni – ceea ce in mod normal ati face intr-un an in mod natural.

Un alt studiu despre eficienta steroizilor (www.magazin-steroizi.com) a fost un studiu de caz realizat pe un culturist de elita. El a lucrat cu oamenii de stiinta timp de un an si in acest timp si-a administrat steroizi doar pe parcursul a 4 saptamani. In acel an, si-a marit masa musculara cu aproape 6.5 kg, adica de aproximativ 3-4 ori mai mult decat ar fi putut acumula in mod natural o persoana fizica cu nivelul sau de experienta si conditie fizica.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.