Press "Enter" to skip to content

Sprancenele micropigmentate, statementul fetei tale

Este foarte important si toate femeile stiu de ce trebuie sa avem sprancenele foarte definite .

Sprancenele  creeaza ochi luminosi si ii incadreaza ca o rama dand fetei tale un plus de farmec. 

Intotdeauna sprancenele ingrijite , pline si definite au un efect de intinerire evidentiind trasaturile fetei, spre deosebire de cele subtiri si golase care dau aspect neingrijit si obosit, imbatranit.

Pasind in salonul nostru beneficiezi de consultanta si aplicarea cu profesionalism a tehnicilor de micropigmentare astfel incat la final vei fi mirata de diferenta aparuta pe chipului tau .

Fii beneficiarul experientei noastre si cauta-ne si pe site-ul micropigmentare sprancene pentru a fi informata la zi cu noile tehnici folosite de catre profesionistii salonului nostru, pentru tine.

Micropigmentarea sprancenelor este  una din cele mai bune decizii pe care le poti lua deoarece nu mai este necesar sa pierzi timp in fata oglinzii sa-ti desenezi sprancenele si mai ales vara, poti iesi din casa nemachiata fiindca sprancenele micropigmentate vor da forma si aspect placut intregii tale fete. Si in plus rezistenta acestora este net superioara unor sprancene desenate deoarece caldura sau praful le vor da acestora foarte repede aspectul de imbacsit .

Insa tehnica folosita in micropigmentare  nu trebuie confundata cu tatuajul. 

Micropigmentarea sprancenelor nu inseamna tatuarea acestora, rezultatulul la final este placut si delicat apropiindu-se foarte mult de natural.

Sprancenele micropigmentate au aspectul unor sprancene care se incadreaza in fizionomia fetei tale nu arata ca un adaos , ca un plus.

Apeland la salonul nostru vei avea bucuria reinventarii chipului tau si un nou look al sprancenelor tale micropigmentate te va face sa pasesti cu incredere fiindca vei starni admiratia.

Si ce femeie nu-si doreste sa fie admirata!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *