Press "Enter" to skip to content

Solutiile ERP, viitorul unui management integrat mai eficient pentru IMM-uri

Sistemele ERP au devenit din ce in ce mai populare in randul IMM-urilor, mai ales ca numarul de sarcini de indeplinit si cel al angajatilor este intr-o continua crestere.

Cu ajutorul acestor sisteme se planifica mai usor resursele, managementul este unul integrat, toate procesele si operatiunile fac parte dintr-o platforma informatica unica. Toate elementele integrate in solutiile ERP sunt disponibile intregii organizatii, orice schimbari se pot vedea si gestiona mai usor.

Fiecare modul specific al ERP este gandit pentru a ajuta angajatii din departamente diverse, Vanzari, Productie sau Contabilitate. Bazele de date accesate sunt comune, legatura dintre baze de date si toate functionalitate nu e posibila decat prin intermediul unor aplicatii ERP.

Datele culese de sistem ajung acolo prin introducerea lor de catre operatori, prin importul din baze de date terte sau prin trasferul prin intermediul tehnologiilor EDI. Sectorul care ar avea nevoie de solutii ERP este cel in care distributia si serviciile profesionale primeaza.

Solutiile ERP moderne au integrate functionalitatile Microsoft Dynamics NAV, modulele principale tinand de partea financiara, de achizitii si de vanzari, stocuri. Ele sunt destinate firmelor care vor sa treaca de la solutii traditionale de management al resurselor la unele bazate pe ERP, dar si firmelor care de abia au aparut pe piata si vor sa faca o investitie minima cu rezultate optime, cu implementare rapida.

Majoritatea solutiilor ERP de ultima generatie sunt disponibile in Cloud, nu e nevoie de infrastructura speciala, de licentiere sau de o mentenanta complicata, toate au multe functionalitati de industrie gata de a fi folosite imediat, foarte bine adaptate si aplicate peste platformele Microsoft Dynamics.

Prin prezenta preconfigurarilor si a suportului permanent solutiile ERP care au integrare nativa cu aplicatii Microsoft, de pilda cu office 365, Power Apps, pot fi utilizate fara probleme pentru controlul business-ului, transformandu-se intr-un ecosistem de control de tip end-to-end.

Existenta integrarii si legaturii cu office 365 garanteaza o utilizare simplificata si lipsa problemelor de compatibilitate cu aplicatii Microsoft, toata structura solutiilor ERP fiind gandita pentru eficienta ridicata si functionalitati extinse disponibile imediat si in cele mai bune conditii.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *