Press "Enter" to skip to content

Soluții ieftine și eficiente de protecție a bunurilor tale

Alegeți de la Foxys – distribuitor de sisteme de supraveghere video, interfoane și videointerfoane, echipamente de alarmă, un sistem de protecție potrivit pentru imobilul dvs. și nu veți regreta.

Găsiți aicicamere video ce sunt ușor de camuflat, dar și altele special proiectate pentru a fi instalate în locuri vizibile. Ele vă permit ca să păstrați contactul cu proprietatea pe care o dețineți chiar dacă vă aflați temporar la celălalt capăt al țării.

Cum poți descuraja hoții din locuințe cu mijloace moderne

Specialiștii consideră că pentru o locuință aflată într-o zonă mai izolată este eficient un sistem de supraveghere video care să nu sară agresiv în ochi, ci mai degrabă ascuns inteligent în zonele-cheie ale proprietății. Acest echipament ar trebui combinat cu niște semnalizări (plăcuțe indicatoare) pentru potențialii amatori de jafuri care să îi anunțe că proprietatea în cauză este supravegheată cu sisteme video și nu merită ca să riște inutil o condamnare penală.

Se pot monta și câteva camere video false (întotdeauna la loc vizibil), dar nu vă bazați doar pe ele! Nici chiar pe acelea care dispun de un panou solar pe partea de sus  ce poate alimenta un LED roșu/verde care se aprinde intermitent, la intervale regulate, pentru a indica infractorilor faptul că o înregistrare video este în curs de desfășurare.

Și, oricum, există modele de echipamente reale atât de avantajoase încât ar fi păcat să nu vă achiziționați unul. Pentru liniștea dvs. sufletească, ba chiar și pentru sănătatea fizică. Pentru că grijile ajung cu timpul să se somatizeze.

Există modele de camere video ce pot fi plasate în diverse locuri, astfel încât să fie vizibile din exteriorul proprietății sau să filmeze zona în mod discret, fără a putea fi observate.

Când cineva este norocos să aibă o a doua locuință, pe drept cuvânt devine sursa de invidie a multora din preajma lor.

Dacă este vorba de un imobil în aceeași localitate pe care o închiriază nu prea sunt probleme, dar dacă vorbim, de exemplu, de o casă de vacanță situată în mediul rural sau într-o localitate mai îndepărtată, o proprietate care în cea mai mare perioadă rămâne pustie, lucrurile sunt un pic mai complicate, chiar dacă mai rogi câte un vecin să se mai uite și la casa/terenul tău, măcar din când în când.

Dacă nu ai suficiente resurse financiare pentru a plăti un paznic care să stea acolo permanent, în vremurile în care trăim riscurile de a fi jefuit sunt extrem de mari.

Și chiar dacă acest lucru nu se întâmplă, stresul permanent pe care îl resimți gândindu-te continuu la ce se întâmplă cu locuința ta de vacanță sau terenul pe care tocmai l-ai achiziționat sau moștenit nu face deloc bine la sănătate. Și uite așa poți ajunge chiar ca să te îmbolnăvești din pricina grijilor. Asta în timp, ce alții te cred cel mai fericit om de pe pământ.

Scapă de griji achiziționând sistemul de supraveghere video potrivit pentru proprietatea ta!

Există, desigur, două opinii divergente pentru acest tip de mijloace de descurajare a jefuitorilor. 

Mulți spun că aceste mijloace preventive sunt binevenite, în timp ce unii consideră că protecția prin supravegherea video poate fi un semnal că în imobilul respectiv există lucruri valoroase ce merită riscul de a le fura și, prin urmare, poate fi un magnet pentru hoți. Totuși, beneficiile sunt mai mari decât dezavantajele.

Sistemele de alarmă și supraveghere video care există astăzi sunt mijlocul cel mai bun care vă permit ca să fiți la curent cu ceea ce se petrece pe proprietatea dvs. în orice moment, iar costurile sunt mai mult decât rezonabile. 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.