Press "Enter" to skip to content

Slabeste rapid cu impachetari in tunel no cellulite!

Stiai cat de eficienta este procedura de tunel no cellulite?

Terapia cu tunel in infrarosu / tunel no cellulite este o metoda mai speciala de chirurgie plastica, dar non invaziva. Din multe motive, acesta este un aspect important care trebuie inteles. Pacientii care au suferit aceasta operatie sunt foarte multumiti de rezultate.

tunel no cellulite

Desi industria tratamentelor de remodelare corporala este plina de modalitati eficiente de a pierde in greutate, terapia cu tunel cu infrarosu / tunel no cellulite este inca singura optiune pentru a pierde cu adevarat in greutate. Da. Este adevarat! Vei slabi rapid in centimetri!

Aceasta metoda nu este agresiva pentru piele sau corp si este o procedura non-invaziva. In acest fel, pe langa aceste rezultate asteptate vor satisface asteptarile, starea de spirit va fi mult mai buna. Nu numai ca greutatea este redusa semnificativ, dar se mentine si sanatatea organismului!

Cum functioneaza?

In timpul intalnirii de impachetare a tunelului cu infrarosu razele infrarosii stimuleaza mitocondriile si productia de energie celulara (ATP).

Majoritatea cercetatorilor cred ca radiatiile infrarosii afecteaza celulele adipoase (celule care stocheaza grasimea), ducand la dispersia lipidelor si la indepartarea straturilor de grasime. Exista si alte moduri prin care terapia cu tunel no cellulite poate avea un efect benefic asupra programului de slabire. Un studiu publicat in Jurnalul International de Endocrinologie in 2012 a aratat ca acest tratament poate reduce senzatia de foame. Acest efect este obtinut prin controlul nivelurilor de hormoni (grelina si leptina) asociati cu foamea.

Cum functioneaza infrarosul pentru a reduce excesul de greutate?

Corpul uman absoarbe lumina (in special la anumite lungimi de unda), iar celulele raspund prin indeplinirea functiilor normale la un nivel superior.

Efectele benefice ale impachetarilor cu tunel infrarosu sunt multiple: piele sanatoasa, recuperarea muschilor dupa efort si capacitatea crescuta de procesare a excesului de grasime.

Daca doriti, de asemenea, rezultate rapide si proceduri accesibile pentru tunel infrarosu No Cellulite, va rugam sa veniti la Fysiogand!

Va asteptam la sediul Fysiogand sau online pe http://www.fysiogand.ro/ si beneficiati de tratamente anticelulitice accesibile. Nu mai sta pe ganduri si profita imediat de oferta de toamna!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.