Press "Enter" to skip to content

Sistemul de repatrieri internationale este gandit in favoarea decedatului si a apartinatorilor

Moartea este un fenomen natural, care se manifesta neintrerupt, oriunde in lume. In clipa acesta, cand scriu, atat in tara, cat si in lume cineva moare, iar apartinatorii trebuie sa se ocupe de indeplinirea datinei si de organizarea inmormantarii. Ideal ar fi sa apeleze la cea mai buna firma, iar reprezentantii ei sa se ocupe de repatriere decedati.

fiindca pe cont propriu este imposibil sa reusesti aducerea mortului in tara fara peripetii.

Legislatia privind transportul funerar si inmormantarea legala s-a perfectionat de-a lungul anilor si este gandita in favoarea decedatilor si a apartinatorilor, oricta de greu ni s-ar parea totul.

Sa luam in discutie repatriere decedati Italia !

In calitate de apartinatori, care apeleaza la cea mai buna dintre firmele ce ofera servicii de repatrieri ne indispune ideea primirii unui sicriu asezat in alt sicriu, ultimul fiind sigilat. Totul insa este gandit ca sa ne protejeze pe noi si sa asigure transportul igienic si securizat al celui decedat departe de tara. Este mult mai bine sa  nu ii vedem chipul schimonosit de durere, de zilele care s-au scurs de la constatarea decesului si pana la aducerea lui in tara si de transformarile care au loc in corpul lui neinsufletit. Avem indatorirea de a-i respecta memoria si de a nu permite ca el sa fie vazut in acest fel de catre cei veniti sa ii aduca ultimul omagiu. Este asa de bine sa ne reamintim de morti, asa cum erau ei in floarea varstei: frumosi, plini de viata si de energie, de aceea un tablou reusit va inlocui mult mai elegant chipul care poarta urmele unei boli grele sau ale unui accident cumplit!

Haideti sa recunoastem ca sistemul sigilarii sicrielor si impunerea sicrielor tip au rolul de a ne feri de un priveghi nefast si de o inima sfasiata la vederea celui care era plin de viata, perfct, iar acum ar sta in sicriu galben-pamantiu la fata, avand fasii de vata in nas!

Haideti sa intelegem ca este nevoie de o masina speciala si ca nu se poate trece granite cu un sicriu in masina pe oriunde, ci prin punctele prevazute de pasaportul mortuar!

Masina funerara autorizata este prevazuta cu frig si cu sisteme de prindere a sicrielor si firmele ce ofera servicii funerare au fost gandite sa scuteasca apartinatorii de multa durere si alergatura.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *