Press "Enter" to skip to content

Si tu poti avea o nunta de neuitat cu Trupa Cazino!

De curand am fost invitat la o nunta a unui coleg de facultate cu care, ca sa fiu sincer, nu ma mai vazusem de ceva vreme. In cinstea prieteniei noastre bune din tinerete, am decis totusi sa merg la acea nunta. Cam cu strangere de inima ca sa fiu sincer, stiind faptul ca acest prieten nu prea le are nici cu organizarea, nici cu muzica. Ei bine, ce a urmat a fost senzational. De mult nu m-am mai simtit atat de bine la o nunta. Sotia fostului meu coleg a reusit sa gaseasca o trupa cover Bucuresti de zile mare, care au transformat o nunta normala intr-una din acele nunti ca la corturi evenimente, gen ca intr-una de povesti.

Stim cu totii cum e la nunti … unele au o atmosfera de petrecere de la care nu iti mai vine sa pleci, iar altele sunt mai plictisitoare fiindca nu e nimeni care sa intretina intr-un fel sau altul atmosfera. Sau este cineva, dar care nu stie ce si cum trebuie sa faca. Am fost atat de impresionat de cei care au asigurat muzica la aceasta nunta, incat dupa cateva zile de la eveniment mi-am sunat prietenul pentru a il intreba despre aceasta formatie.

            Trupa Cazino – trupa cover Bucuresti infiintata de Adrian Filip

Trupa Cazino il are la baza pe Adrian Filip, un nume care nu mai are nevoie de prezentari. Filip a cantat de-a lungul vremii la formatii precum Axxa sau Amor, dupa care a decis ca vrea sa se reprofileze pe acest segment. A inchegat o trupa profesionista, formata din cinci instrumentalisti (chitara, clape, tobe, chitara bas si vioara), un sunetist si alti doi tehnicieni. Era nevoie si de o voce feminina, asa ca au cooptat-o in echipa si pe Iulia Elena Manolache. Iulia a fost una dintre cele mai indragite de la concursul X – Factor, vocea ei fiind una rar intalnita.

Scopul celor din Trupa Cazino este acela de a transmite bucurie si emotie prin muzica live de cea mai buna calitate pe care o sustine. Formatia are un program complex de cover-uri, evergreen-uri sau alte melodii dance, rock’in roll, pop rock sau alte genuri. De asemenea, acestia pot canta si muzica usoara romaneasca sau muzica populara. Orice pentru a crea o atmosfera de vis atat pentru nuntasi si organizatori, cat si pentru invitati.

Este mare lucru sa reusesti ca pe parcursul unei nopti sa multumesti cateva zeci sau chiar sute de invitati, fiecare cu gustul sau propriu in materie de muzica. Insa, pentru asta exista o formatie nunta cover! Trupa Cazino beneficiaza de o experienta vasta in aceasta piata, asa ca nu trebuie sa va faceti niciun fel de griji in momentul in care apelati la serviciilor lor. Va asigur ca veti avea o nunta de poveste! Si nu doar atat, am inteles ca prietenul meu si sotia lui au facut chiar si cursuri de dans pentru miri, tot in cadrul serviciilor lor. Pai nu e cool?!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.