Press "Enter" to skip to content

Şi gadgeturile pot fi glamour, dacă ai bani

Să avem un telefon, o tabletă, un computer, laptop sau pe toate acestea, nu mai este demult ceva ce ne scoate în evidență, ci mai degrabă ar putea fi chiar invers, faptul că ne lipsesc aceste gadgeturi, ne-ar face neintegrați sau ne-ar scoate din comun. Acum concurăm pentru cel mai performant, frumos și „șmecher” gadget, pentru a fi mereu cu un pas înainte. Acum să aruncăm banii câștigați (cu mai mult sau mai puțin efort), pe gadgeturi este ceva absolut normal; iar dacă prețul acestora poate că depășește posibilitățile noastre financiare, facem deseori sacrificii pentru a avea cele mai „la modă” gadgeturi. Însă unde este limita? Când ne dăm seamă că e prea mult, că este exagerat?

Vă prezint o listă cu cele mai scumpe gadgeturi comune, al căror preț nu se mai rezumă doar la specificațiile acestora, ci mai degrabă la lux.

De exemplu, cel mai scump smartwatch din lume, la momentul actual, este Apple Watch Brikk Lux. Ceasul este acoperit cu aur galben de 18 karate, aur alb și platină, iar pe carcasă și curea sunt bătute câteva zeci de diamante și așa ceasul ajunge să coste 115.000 de dolari. Cam exagerat pentru un ceas, fie el și inteligent, nu?

Cât credeți că puteți plăti, maxim, pentru un telefon? Orice variantă ați avea în gând, garantez că prețul telefonului pe care o să vi-l prezint, vă depășește toate așteptările. Este vorba de Falcon SuperNova Pink Diamond iPhone 6 și costă, nu mai puțin de 48.5 milioane de dolari. De unde prețul exorbitant? Ei bine, telefonul, pe lângă specificațiile unui IPhone 6, are pe carcasa din aur galben de 18 karate, un diamant mare și roz. Dacă nu vă place culoarea diamantului, îl puteți găsi și în culori diferite, cum ar fi albastru sau portocaliu.

Să trecem la televizoare. Vorbim aici despre Stuart Hughes Prestige HD Supreme Rose Edition. Deși are o diagonală de doar 55 de inch, televizorul este îmbrăcat în 28 de kilograme de aur de 18 karate, pietre prețioase, diamante și piele de aligator, și costă  2.25 milioane de dolari.

Trecem la laptopuri. Cel mai scump (și mai bun) laptop de gaming este ACER Predator 21X și costă 8.999 dolari. Acest laptop are un procesor Intel i7-7820HK de generația a 7-a, 64 GB RAM, doua placi video GTX 1080 ale Nvidia, un sistem de eye tracking numit Tobii, patru SSD-uri de 512 GB interconectate în RAID și un HDD de 2 TB. De asemenea are un monitor curbat cu diagonala de 21 inch și rezoluție 1080p.

Iar la categoria tablete, ar fi tableta IPad Pro 10.5 2017 64GB Wifi Auriu la prețul de (doar) 600 de dolari. Ieftin, în comparație cu ce am văzut mai sus. Tableta are o diagonală de 10.5 inch, 600 de niți de luminozitate, 1.8% grade de reflexie, ecran cu gamă cromatică largă, până la 10 ore de autonomie a bateriei, un Cipul A10X Fusion cu arhitectura pe 64 de biți și 6 nuclee, și un procesor ISP.

 

Așadar, data viitoare când vă căutați un gadget o să optați pentru varianta glamour?

 

 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.