Press "Enter" to skip to content

Sfaturi pentru miri: Planificare nunta pas cu pas

Dupa o relatie in care cei doi parteneri si-au demonstrat ca trebuie sa ramana impreuna pentru tot restul vietii trebuie sa vina momentul cererii in casatorie. La fel ca nunta, acest moment trebuie sa fie special pentru voi si sa va ramana in amintire. Imediat dupa ce ati spus ”DA”, incepe un intreg proces de planificare nunta.

Sunt o multime de lucruri de care trebuie sa va ocupati. Anuntati familia, cautati nasii, verificati disponibilitatea restaurantelor, a formatiilor, a fotografilor. Toate aceste task-uri va pot provoca o stare de disconfort, de aceea trebuie sa cereti ajutorul celor mai experimentati. Nasii sunt un ajutor incredibil in aceasta perioada, la fel si sfaturile din mediul online si tool-urile care va ajuta sa economisiti bani.

Cum? Nu ati auzit inca de tool-urile de la Evento.ro? Aceste aplicatii va ajuta sa va construiti singuri invitatiile, listele de planificare nunta, listele de invitati, un site de prezentare si chiar sa va calculati bugetul.

Planificare nunta cu buget redus

Acum ca ati aflat de cei de la Evento.ro nu va ramane decat sa analizati cu atentie pagina lor si sa faceti alegerile potrivite pentru evenimentul vostru. Gasiti acolo formatii de nunta si recenzii ale acestora lasate de persoanele cu care au mai colaborat, localuri potrivite, fotografi de nunta, dar si o multime de sfaturi si aplicatiile despre care am discutat.

O nunta nu trebuie sa te coste o avere. In plus, acest eveniment nu tine doar de bugetul pe care-l investiti. Trebuie sa fie un moment special pentru voi si sa va reprezinte. Daca nu simtiti nevoia de a organiza ceva fastuos, va puteti rezuma la o nunta in aer liber, cu cativa invitati dragi si muzica preferata.

Invitatiile de nunta sunt costisitoare, stim cu totii asta. Daca vrei o grafica originala va trebui sa platesti un specialist, iar asta implica alte costuri suplimentare. Bineinteles, mai ai si obtiunea de a-ti crea singur invitatiile de nunta cu aplicatia oferita de Evento.ro. Tot acest drum numit planificare nunta devine mult mai usor si ieftin de parcurs daca faci alegerile corecte.

Locatii pentru nunta in 2021

Ai o idee asupra nuntii tale, dar nu te poti decide asupra locatiei? Tot Evento este partenerul care te ajuta sa iei cea mai buna decizie. Verifica lista de localuri prezentate pe site-ul lor si citeste recenziile clientilor care au colaborat cu aceste locatii.

Vei gasi atat restaurante si hoteluri, cat si locatii cu piscina sau de pe marginea lacului extraordinare pentru o nunta in aer liber. Nu trebuie sa-ti organizezi nunta dupa un anumit pattern, este evenimentul vostru si trebuie sa va simtiti extraordinar. Nunta va ramane in memoria voastra pentru tot restul vietii!

Tine cont de faptul ca vei mai avea si alte treburi de facut, din rutina ta zilnica, pe langa planificare nunta. Nu vei avea suficient timp sa analizezi toate ofertele de locatii, iar un ajutor precum Evento care-ti prezinta cei mai importanti furnizor este bine venit pentru fiecare cuplu.

Poti fi propriul tau weeding planner! Alaturi de Evento tot acest proces va fi unul extrem de interesant!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.