Press "Enter" to skip to content

Sfaturi pentru a gasi spatiul industrial potrivit afacerii tale

Esti in cautarea unui spatiu industrial pentru dezvoltarea afacerii tale? Astazi, la periferia tuturor oraselor s-au construit diverse spatii industriale, menite sa ajute intreprinderile sa evite aglomeratia urbana.

Indiferent daca esti in cautare de inchiriere spatii industriale in Cluj, Bucuresti, Iasi sau in orice alt oras, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa vezi cu ochii tai cum arata respectivul spatiu. Asta pentru ca un spatiu industrial poate sa arate perfect online, dar numai dupa ce ati facut verificare amanuntita a proprietati, veti putea sa evaluati daca acesta corespunde nevoilor dvs. unice.

De asemenea, trebuie sa explicati exact ce cautati agentului imobiliar, care ar putea sa faca recomandari despre diverse spatii industriale. Agentul imobiliar va fi, de asemenea, constient de orice problema a unei locatii. De exemplu, procesele de fabricatie care utilizeaza anumite produse chimice sau materiale periculoase pot fi interzise in anumite zone.

Nu uitati sa fiti extrem de bine organizat. O modalitate de a face acest lucru este de a crea o fisa cu detalii despre fiecare spatiu pe care il vizitati si, apoi, comparati elementele cheie ale proprietatilor pe care le vedeti, inclusiv:

  • Suprafata
  • Pretul de inchiriere
  • Costuri si cheltuieli suplimentare
  • Durata termenelor de leasing (luni sau ani?)
  • Cat corespunde de bine cu cerintele businessului dvs.

Daca vedeti un spatiu care nu se incadreaza in unul dintre criteriile noastre, va puteti adresa agentului dvs. imobiliar, pentru modificarea sau compartimentarea spatiului. Acest lucru nu va fi intotdeauna posibil, dar merita intrebat daca gasiti un loc care va place foarte mult, dar nu foarte potrivit cu nevoile dvs.

De asemenea, trebuie sa intrebati agentul imobiliar in legatura cu alte detalii ale spatiului industrial, cum ar fi:

  • iluminare eficienta din punct de vedere energetic, care va poate ajuta sa economisiti multi bani
  • Ce tipuri de sisteme de prevenire a incendiilor exista
  • Are parcare
  • Exista suficient spatiu pentru camioanele de livrare
  • Poate fi modificat spatiul pentru a se potrivi nevoilor dvs. (de exemplu, separarea unei sectiuni pentru a actiona ca un spatiu de birou)

Chiar daca credeti ca ati gasit spatiul perfect, continuati sa cautati! De ce? Pentru ca, daca gasiti doua sau trei spatii industriale potrivite, va va ajuta sa va formati o idee mai buna in legatura cu ceea ce este mai bine pentru dvs. si afacerea dvs.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *