Press "Enter" to skip to content

Sfârșitul anului școlar? Arată-i cât ești de mândră cu un cadou special!

A trecut 1 iunie, însă vacanța e chiar după colț și trebuie să îi iei copilului tău un cadou semnificativ pentru că a luat locul I și anul acesta (Sperăm!). Clasicele cărți sunt binevenite, însă vine vacanța și copiilor nu prea le mai are de cărți când afară e vreme de joacă și toți prietenii lor sunt în parc. Iată 3 idei de cadouri pe care i le poți face la sfârșitul acestui an școlar pentru a-i arăta că ești mândru de el:

Creează-i propriile lui jucarii printate 3D

Știu că pare SF, dar noile tehnologii îți oferă posibilitatea să faci acest lucru simplu și rapid. Scannerele și imprimantele 3D sunt cea mai bună idee când vrei să-l surprinzi pe cel mic cu un cadou altfel. Ganijoco.ro este un centru de printare 3D unde poți realiza astfel de jucarii 3D la comandă, din materiale precum filamentul de plastic sau rășina. Alege o jucărie din catalog și printează 3D eroii săi preferați pentru cosplay sau alte activități. Vezi mai multe detalii pe site!

Imprimarea de jucarii printate 3D poate fi o idee foarte bună când ești în pană de idei și pare că nu există niciun cadou original în magazinele de profil.

Alege aceste jucarii 3D printate cu imprimante și scannere de ultimă generație, realizate din materiale precum filamentul de plastic sau rășina. În viitor vă veți putea printa reciproc!

Un echipament sportiv

Vara e sezonul în care cel mic poate avea mai multe activități decât în timpul anului. De ce să nu încerce un sport sau o nouă activitate. Începe prin a-i cumpăra un costum de înot sau un set de palete de tenis. Cel mic va fi entuziasmat de cadourile primite și va încerca noul (sau noile) sporturi pe care i le propui. Poate chiar va dori să meargă mai departe și să facă acel sport în mod organizat. De ce să nu încerci?

E important ca cei mici să facă mișcare, activitățile pe diversele gadget-uri sunt instructive și educative, însă lipsa activităților fizice poate duce la deficiențe grave mai târziu.

Jucariile pentru cosplay

Poate că știi deja, dar dacă nu, îți spunem noi. Cosplay-ul este noul fenomen mondial în lumea jocurilor. Acesta este un joc ceva mai special în care participanții trebuie să se costumeze astfel încât să arate ca personajelele lor preferate din desene animate, benzi desenate sau seriale tv. Pare destul de simplu, însă nu e un simplu joc de costume. Pentru a fi un jucător de cosplay cu adevărat bun trebuie să imiți în detaliu personajul preferat. Printarea 3D poate fi o soluție care te va ajuta să obții accesorii și jucarii cosplay extrem de bine realizate.

Află dacă piticul tău are un erou favorit și fă-i un cadou special pentru rezultate excelente!

O petrecere în pijamale

Organizează o petrecere pentru cel mic și prietenii săi. Școala a luat sfârșit, iar acest lucru trebuie sărbătorit! O petrecere în pijamale poate fi cea mai bună idee când chiar nu știi ce i-ai mai putea cumpăra astfel încât să îl uimești. Șampanie pentru copii și toți prietenii adunați pentru a sărbători sfârșitul unui alt an de școală. Piticii chiar merită ceva special pentru un așa an plin, indiferent de rezultatele obținute. Fii sigură că le va plăcea la nebunie ideea ta și că se vor simți extrem de bine împreună!

Pregătește-te din timp cu cele mai simpatice cadouri pentru copilul tău. Știm că devine din ce în ce mai greu să-l mulțumești de la o anumită vârstă, tocmai de aceea îți venim în ajutor cu câteva idei salvatoare. Poate că își dorește un nou telefon sau o tabletă, însă cadourile personalizate printate 3D sau activitățile pentru tine și el au succes de fiecare dată! Pune chiar tu la cale ceva ce știi sigur că îi va plăcea și arată-i cât ești de mândră de realizările sale. Încearcă să-i oferi unul dintre cadourile propuse de noi și spune-ne cum i s-a părut!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *